Elképesztően látványos cinematic introt kapott a Warframe!

Elképesztően látványos cinematic introt kapott a Warframe!

A 2019-es TennoConon felfedték, hogy mire is számíthatunk még idén a Warframe-ben.

Ismét összegyűltek a 2013-ban megjelent Warframe legnagyobb rajongói, hogy a TennoConon ünnepeljék meg a free-to-play akció-RPG játékok egyik legfényesebb csillagát. Az eseményhez az Uncharted film, a Cloverfield Lane 10 és a Black Mirror Playtest epizódjának rendezője, Dan Trachtenberg összedobott egy hat perces cinematic introt, amitől garantáltan leesik az álla minden gamernek.

 

Látványos, pörgős és részletgazdag lett a videó, amiben az Old Warra és a három Framere helyezték a fókuszt, így akció közben nézhettük meg Excaliburt, Voltot és Maget. A trailer mellett további friss infókat is elhintettek, amik között szerepelt a legújabb cinematic questvonal. Új fenyegetés közelít a Föld felé, amit ismét közösen kell megállítania a Tennoknak és Lotusnak. A New War legújabb fejezete 2019 év végén, vagy 2020 elején érkezhet a játékba, de nem csak ennyiből készültek a fejlesztők. Elhintették a morzsáit az új open-world kiegészítőnek is, ami a "The Duviri Paradox" nevet viseli majd. Új játékmechanikai elemmel is bővül a Warframe, ugyanis (újra) leleplezték a hatalmas űrhajós csatákat, amik egy teljesen új játékmóddal bővíti a játékot. Az Empyrean módban csapatba kell tömörülni a többi játékossal és együtt kell vezérelni a hajót a gép, vagy ellenséges squad irányította egységek ellen. Lehet fejleszteni, lehet új tagokkal bővíteni a Rajjack hajót, sőt néhány új karakter is érkezik majd a frissítéssel.

Érkezik még a Squad Link is, ami az egy klánba tömörülő játékosokat, vagy a barátokat kapcsolja össze, miközben mindenki a saját kis küldetését csinálja. A Digital Extremes videójában a Planes of Eidolonban küldiző játékosok egy időben tudták segíteni társaikat, akik épp az űrben csatáztak. Egyelőre az Empyrean és a The Duviri Paradox nem kapott még hivatalos megjelenési dátumot, minden egyéb újdonságra a 2019-es ünnepi (karácsony környéki) frissítésben lehet számítani. de hamarosan még több részletet árulnak majd el a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!