A Vaevictis eSports visszalépett az LCL Open Cup Summer Split 2019-től

A Vaevictis eSports visszalépett az LCL Open Cup Summer Split 2019-től

A döntés biztosan nehéz volt, azonban nem volt más választásuk.

A hölgyek az elmúlt hónapokban rendkívül felkapottak lettek, sajnos negatív értelemben értve. Ellenben ha picit realisták vagyunk, meg is volt a közösségnek az oka, hogy haragudjanak, vagy épp mosolyogjanak a lányokon.
Azonban nehéz időt tudhat maga mögött a csapat, és mint nemrég beszámoltunk róla, új embereket kerestek, ahol a minimum feltétel az EUW szerveren lévő Diamond 3 volt.

Nos úgy néz ki, hogy sikeres volt a hirdetés, ugyanis HellMa és PewPewSolari személyében megtalálták az újdonsült csapattársakat, a csapat edzője pedig továbbra is Remus maradt. Intgration került át lövész, Trianna pedig támogató pozícióba. VioletFairy cserejátékosként lesz jelen a továbbiakban. TR1GGERED, Ankote, Don Hell és Hroft pedig elhagyták a csapatot.wwEllenben mivel ez a felállás csak július 7-el jött létre, az LCL Open Cup indulása után, így a csapat kénytelen volt visszalépni a szerepléstől, így minden ellenfelük technikai győzelemmel gazdagodott.

Reméljük, hogy az új felállás meghozza majd a hölgyek lendületét is, és a felszabadult időt hasznosan, a gyakorlásra és összeszokásra fordítják majd. A megfelelő idő és energia ráfordításával úgy vélem, hogy van még bennük remény és feltámadhatnak, mint a főnix hamvaiból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!