Nem adja fel álmait az orosz lány csapat, új játékosokkal mutathatják meg mit tudnak a nyáron

Nem adja fel álmait az orosz lány csapat, új játékosokkal mutathatják meg mit tudnak a nyáron

A 0-14 nem jó, de legalább tragikus.

Idén rengeteget hallhattatok a Vaevictis Gaming teljes egészében női csapatáról. Először ugyanis áldozatként kerültek be a hírekbe, majd ők voltak azok, akik kéretlen szavakkal illeték ellenfeleiket. Az már csak a jéghegy csúcsa volt, amikor az orosz liga véget ért és kiderült, hogy 0, azaz nulla győzelemmel zárták a szezont, míg 14 alkalommal veszítettek. Természetesen ez bármelyikkel csapattal megeshetne, de egyre több olyan visszhang jött a CIS régióból, miszerint a csapat károsan hat az egész ligára is.

A verseny vége óta persze keveset hallhattunk róluk, de egy hónappal ezelőtt bejelentette a csapat kapitánya, hogy új játékosokat keresnek.

Ahogy láthatjátok, nagyon nem kell megerőltetni magát egy női játékosnak, hogy bekerülhessen a csapatba, hisz elég, ha EUW-én Diamond 3-nál magasabb szinten van. Természetesen ezt más gyengébb csapatok is így szokták csinálni, mivel sokszor itt nem a skill számít, hanem az, hogy mennyire képes a fejlődésre az egyén és mennyire könnyű vele dolgozni. Ahogy az várható volt, most is csak hölgyek jelentkezését várják.

Közel egy hónap alatt kellett megtalálniuk a tökéletes egyént/egyéneket, hisz szombaton, július 6-án kezdetét veszi az LCL 2019 Summer Split, ahol olyan csapatok ellen kell küzdeniük majd, mint a Vega Squadron vagy a Gambit. A tavaly utolsó előtti helyen végző Just Gaming kiszállt az orosz ligából, helyükre pedig a Unicorns of Love CIS gárdája érkezett meg, így még valószínűleg azt az ellenfelet is elvesztették, akik ellen esélyük lett volna nyerni, hisz a Team Just több mint 21 percig küzdött ellenük, míg a Vega Squadronnak például csak 13 perc kellett. Természetesen volt 31 perces mérkőzésük is, csakhogy ott direkt húzta el a meccset a végül bronzérmes Vega.

Úgy hiszem, hogy új játékosokkal sem változik ez a trend és ez közel sem a nemek harca, egyszerűen a Vaevictis játékosai nem tesznek bele elég energiát és nem elég jókahhoz, hogy jobb eredményt érjenek el. Már az is csoda lesz, ha egy meccset sikerül megnyerniük, de egyelőre úgy látom, hogy ez egy lehetetlen feladat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.