Észak-amerikai CS:GO játékos kereste eddig a legtöbb pénzt idén az e-sportolók között

Észak-amerikai CS:GO játékos kereste eddig a legtöbb pénzt idén az e-sportolók között

Stewie2k a 10 valaha volt legtöbbet kereső CS:GO játékosok között!

Jake "Stewie2k" Yip, a közönség kedvenc amerikai CS:GO játékos belépett a 10 valaha legtöbb pénzt nyert CS:GO játékosok közé. Az eddig összegereblyézett pénzek mellé most jött 225 ezer dollár, ami a 125 ezres ESL One Köln győzelem ötöd része, plusz az 1 milliós Intel Grand Slam bónusz szintén ötöd részét jelenti. Az esportearnings vizsgálatai szerint ezek az összegek rögtön a 10. helyre repítették Stewie-t!

forrás: esportearings.com

Ez az első alkalom, hogy észak-amerikai játékos csatlakozik a legtöbbet keresett CS:GO játékosok TOP10-es listájához. Ha a teljes mezőnyt nézzük, és nem szűkítjük le CS-re, akkor a 78. helyen áll egy olyan listában, amit Dota2-es játékosok uralnak le a rekord összdíjazású The International versenyeikkel.

Ezen felül Stewie2k nyerte idén eddig a legtöbb pénzt e-sportból, ami valószínűleg hamar meg fog változni, ha véget ért a Fortnite világbajnokság, és a Dota 2 The International. Várhatóan mindkét játékban 30 millió dolláros díjazás lesz, amit a közösségi gyűjtésnek köszönhetnek. 

A Team Liquid éra dübörög, és nagyon úgy tűnik, hogy nincs megállás! A hétvégén már Los Angeles-ben méretettnek meg Stewie-ék, ahol további 250 ezer dolláros összdíjazás vár rájuk!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!