Steam Summer Sale 2019 utolsó nap: ezeket az akciókat ne szalaszd el!

Steam Summer Sale 2019 utolsó nap: ezeket az akciókat ne szalaszd el!

A mai nappal véget ér a Steam Summer Sale 2019-es hatalmas akció cunamija. Mutatunk pár ajánlatot, amit nem érdemes kihagyni!

Június 25-én rajtolt el a Steam Summer Sale 2019-es hatalmas vására, ami jobbnál jobb akciókkal próbálta megkörnyékezni a játékosokat, azaz inkább a pénztárcájukat. Két héten keresztül naponta lehet figyelni minden este 19:00-kor, hogy épp milyen új akcióval kedveskedik nekünk Gaben és a Valve. Sajnos egyszer minden jónak vége szakad, így a Steam 2019-es Nyári Vásárának is, de még van néhány óra hátra arra, hogy a legjobb akciókra lecsapjatok!

Frostpunk

A jégbe fagyott világban kell menedéket biztosítani egy kolóniának, miközben mindent meg kell tenni a túlélés érdekében. Elképesztően hangulatos, néhol gyomorforgató és megdöbbentő, de pont ezért kötelező mindenkinek, aki szeretné újraértelmezni a "városmenedzselő" játékokat. A fejlesztésért az a 11 Bit Studios felelt, akinek olyan zseniális videojátékokat köszönhet a gamer társadalom, mint a This War of Mine, vagy a Moonlighter.

Eredeti ár: 29,99 € (9800 Ft)

Akciós ár:  14,99 € (4900 Ft)

Two Point Hospital

Egy kórházigazgató szerepében kell felvenni a harcot a legkülönbözőbb fertőzésekkel és balesetekkel. A Two Point kórházakban nem meglepő, ha valakinek villanykörte nőtt a feje helyére, vagy hirtelen sztárnak képzeli magát. Nagyon vicces, de közben kihívásokkal teli kis játékot dobtak össze a Two Pointos srácok, a Theme Hospital rajongóknak kötelező darab, de másoknak is bátran ajánljuk. 

Eredeti ár: 34,99 € (11 400 Ft)

Akciós ár: 17,49 € (5700 Ft)

No Man's Sky

2016. augusztus 12-én, azaz majdnem három évvel ezelőtt jelent meg a No Man's Sky, amit azóta is a világ egyik legnagyobb csalódásaként és lehúzásaként tartanak számon. Azóta eltelt azonban jó pár hónap és a fejlesztők rengeteget dolgoztak azon, hogy élvezhető legyen a játék. A mai verzió már köszönőviszonyban sincs az eredeti programmal, így bátran behúzhatjátok. Érdemes néhány havert is összegyűjteni az űrbéli kalandokhoz, mivel egyedül kicsit monotonná válik a felfedezés és gyűjtögetés.

Eredeti ár: 54,99 € (17 800 Ft)

Akciós ár: 27,49 € (8 900 Ft)

A további akciós játékokat megtaláljátok a Steam hivatalos oldalán, de érdemes ellátogatni a SteamDB oldalra is, ahol jobban átlátható az egész Summer Sale. Aki olcsó és nem túl ismert, de mégis jó játékokat keres, annak a Hidden Gems II Reddit topikot kötelező felkeresnie!

Ti miket vettetek eddig a Steam Nyári Vásárán?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!