Blackrock Crush: minden infó a közelgő eventről!

Blackrock Crush: minden infó a közelgő eventről!

Hamarosan érkezik a Blackrock Crush Tavern Brawl event, amin garantáltan besöpörhettek 400 goldot, 7 pakkot és egy különleges hátlapot.

Az adatbányászok kitettek magukért, ugyanis rengeteg infót vadásztak elő a közelgő Blackrock Crush eseményről. Fontos elöljáróban leszögezni, hogy ezek a kibányászott adatok nem biztos, hogy teljes mértékben fedik a valóságot, de nézzük is, mi rejtőzött a 14.6-os patch fájljaiban!

 Ragnaros és társai visszatérnek, hogy egy különleges Tavern Brawl keretein belül számoljanak le velünk. Nem kell azonban aggódni, ugyanis a Rise of Shadows gonoszait irányíthatjuk majd, hogy megfékezzük a Blackrock Mountain veszedelmes ellenségeit. 400 gold, 7 pakk és egy különleges hátlap is vár ránk, mutatjuk a részleteket!

League of E.V.I.L., a jófiúk

Mi egy gonosztevőt irányíthatunk majd a csatákban, akik egyedi Hero Powerekkel és deckekkel érkeznek majd meg a Kocsmai Verekedésbe.

Blackrock Mountain rettegett szörnyei, a rosszfiúk

Nyolc ellenféllel kell majd megküzdeni a Blackrock Crash eventen, azonban még nem tudni, hogy pontosan milyen sorrendben is pakolja elénk az ellenségeket a játék. Ami biztos, hogy Ragnaros lesz a főellenség, akit térdre kell kényszeríteni.

Az életerőpontok ne tévesszenek meg senkit, valószínűleg sokkal többet kell majd leütnünk Blackrock ellenségeiről, sőt arra is van esély, hogy Ragnaros the Firelord ellen raidelni kell majd, mint Lich King esetében egy évvel ezelőtt. Fireside Brawlon annak a Ragnarosnak 15000 HP-ja volt, most is simán benne van, hogy visszatér ez a közösségi esemény.

Questek és jutalmak

Természetesen önmagában a PvE Solo Advanture önmagában nem ér semmit, ha nincsenek mellé lootok. A Blizzard egy hét fázisból álló küldetéssorozatot dobott össze, amiket egymás után lehet majd megcsinálni.

Quest neve

Feladat

Jutalom

Welcome to the Fire Festival! Játssz 3 meccset! 200 gold
Happy Fire Festival! Játssz ki 30 lapot! 1 Witchwood pakk
Happy Fire Festival! Játssz három Tavern Brawl meccset! 1 Rise of Shadows pakk
Happy Fire Festival! Játssz ki 5 Mechet! 1 Boomsday pakk
Happy Fire Festival! Húzz 50 lapot! 1 RoS + 1 Rastakhan's pakk
Happy Fire Festival! Játssz 25 kört! 1 RoS + 1 Boomsday pakk
Happy Fire Festival! Játssz 3 meccset! 200 gold

Ha sikerült legyőzni Ragnaros the Firelordot, azaz végigvittük a Blackrock Crusht, akkor megkapjuk a 12. szezon (2015. március hónapjának) hátlapját.

A Blackrock Crush pontos indulásáról még nincsenek hírek, várhatóan vagy július 10-én, vagy július 17-én rajtol a szokásos szerdai új Tavern Brawl időpontjában.

Ti várjátok már az eventet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!