"Mire jó ez az egész?" - A GoodID válaszol!

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a GoodID beléptetéssel kapcsolatban, amikre maguk a fejlesztők válaszolnak!

Mióta az Esport1.hu bevezette a GoodID-t, ami tulajdonképpen egy elektronikus beléptetőrendszer, avagy egy egyszerű és biztonságos digitális irattárca, azóta sokan sokféle helyen érdeklődtök a fejlesztésről, és annak okairól. Emellett az együttműködésnek köszönhetően sok újdonsággal is tudunk szolgálni, például olyan küldetésekkel, amiknek fő támogatója a GoodID. A leggyakrabban visszatérő kérdéseket csokorba szedtük, és egyenesen a GoodID-hoz fordultunk válaszért nektek!

Mi szükség van egy plusz applikációra? 

Az Esport1 később több GoodID funkciót is tervez használni, így szuper, ha nyitottak vagytok a választott megoldásunk felé és használjátok a GoodID-t!

Miért diszkriminálnak azért, mert nem használok GoodID-t? 

Természetesen senkit sem diszkriminálunk, egyszerűen csak a GoodID és az Esport1 közös játékain akkor vehetsz részt, ha GoodID-val lépsz be.

Mi a jó az esport1-nek abban, ha GoodID-t használok? 

Először is neked a legjobb! Másodszor pedig, több olyan funkciót fogunk bevezetni, amihez szükségünk van a GoodID-ra. Az Esport1 különösen fontosnak tartja, hogy haladjon az innováció és a digitalizáció úttörőivel és ezért is lettünk a GoodID stratégiai partnerei. 

Ha pedig már fenn van a GoodID és az Esport1-et böngészed, akkor figyelj. Időről-időre feltűnik majd a GoodID logója a küldetéseken. Ilyenkor exkluzív nyereményjátékokban vehettek részt. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a közvetítések alkalmával duplán érdemes a képernyők elé ülnötök, hiszen az adások alkalmából dupla hűségpontokat is gyűjthettek, ha a GoodID-val jelentkeztetek be.

Mi az a GoodID? - Miért éri meg azzal regisztrálni az Esport1-re?

Örömmel jelentjük be, hogy oldalunkon elérhetővé vált a regisztrálás funkciója, amin keresztül rengeteg menő opciót érhettek el. Elmenthetitek kedvenc cikkeiteket, tudtok reagálni a cikkekre, hozzászólást írni hozzájuk közvetlenül az oldalon, és persze farmolhatjátok izomból az E1 pontokat, amikkel aztán király nyereményjátékokon vehettek részt, vagy beválthatjátok őket fix ajándékokra.

Nem bízok a GoodID-ban, honnan tudhatnám, hogy nem lopják majd el az adataim? 

A GoodID-t fejlesztő cég az (ID&Trust Kft.) katonai szintű titkosítást használ, nézz utána a weboldalunkon és bennünk bízz, hogy nem használnánk olyan applikációt, ami adatokat lop el tőled. 

A GoodID szolgáltatás mögött az ID&Trust Kft. áll, az elektronikus azonosítás és aláírás nemzetközi specialistája. Az ID&Trust 2002-es megalakulása óta olyan úttörő nemzetközi kormányszintű projekteken dolgozik, mint az ICAO PKD-t használó elektronikus japán útlevelek fejlesztése, a több mint 20 millió példányban kiadott román egészségügyi kártya, vagy az eIDAS-nak megfelelő új típusú magyar elektronikus személyi igazolványok alapját képező multifunkciós kártyamegoldás.

Az ID&Trust Kft. 2015 óta fejleszti a GoodID-t és célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a gyors, egyszerű és biztonságos ügyfél-azonosítás az internet világában, és ezáltal a felhasználók saját maguk gyakorolhassák a személyes adataik feletti kontrollt.

Ha tök simán is be tudok lépni az oldalra, akkor GoodID-ra miért van szükség? Miért nem csak a GoodID-val lehet belépni? 

Szerettük volna megadni minden Esport1 rajongónak a lehetőséget, hogy regisztráljon az oldalunkra. A GoodID-t csak az tudja használni, akinek okostelefonja van és telepítheti rá a GoodID-t. Illetve nem szerettük volna diszkriminálni azokat, akiknek nincs okostelefonjuk, vagy nem Android és iOS rendszer fut a telefonjukon.

Amennyiben felmerült még bennetek további kérdés, akkor írjátok meg nekünk facebookon, avagy az info@esport1.hu e-mail címre és a következő linken tudtok regisztrálni!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.