Mi az a GoodID? - Miért éri meg azzal regisztrálni az Esport1-re?

Miért jó neked hogyha a GoodID-t veszed igénybe a regisztráláshoz, a standard regisztráció helyett?

Örömmel jelentjük be, hogy oldalunkon elérhetővé vált a regisztrálás funkciója, amin keresztül rengeteg menő opciót érhettek el. Elmenthetitek kedvenc cikkeiteket, tudtok reagálni a cikkekre, hozzászólást írni hozzájuk közvetlenül az oldalon, és persze farmolhatjátok izomból az E1 pontokat, amikkel aztán király nyereményjátékokon vehettek részt, vagy beválthatjátok őket fix ajándékokra.

Az oldalra kétféle módon tudtok regisztrálni; a hagyományos módon, amivel többféle adatot is be kell pötyögnötök, vagy pedig a GoodID-val, ami egy egyszerű és biztonságos digitális irattárca. A segítségével te döntheted el, hogy az oldalakon milyen adatokat adsz meg magadról, és a legjobb az egészben, hogy a GoodID rendszere rólad semmit nem tárol, ugyanis minden információ a telefonodban marad, amik megóvásához a rendszerük katonai szintű biztonságot garantál. Az alábbi videó tökéletesen bemutatja, hogy miről is van szó.

A szolgáltatás ingyenes, az Esport1-en kívül pedig több tucat másik oldalon is használható, így ha Te is tartasz attól, hogy a cyber világ ösvényein valaki megkárosít téged, akkor ez az app jó barátoddá válhat. Természetesen a GoodID-ra ugyanúgy regisztrálnod kell, viszont néhány alapadat megadása után már csak a telefonod kamerájára lesz szükséged (vagy még arra sem), hogy a QR-kód kilincset lenyomd. EBBEN cikkünkben megtekintheted a GoodID-s regisztráció folyamatát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!