Ragnarost kirúgták, jöhet a Fire Fest - E.V.I.L

Ragnarost kirúgták, jöhet a Fire Fest - E.V.I.L

Nemsokára visszatér a Midsummer Festival, de a Gonoszok Ligája ebben évben kicsit átszabja a dolgokat.

A Gonoszok Ligája úgy néz ki nemcsak a 2019-es év első kiegészítőjét, de a Midsummer Festivalt is ki akarja sajátítani magának. Mától, három héten keresztül érkeznek majd az ünnepi küldetések, feladatok és persze új játékmódokból sem maradhatunk ki. Az pedig lehet, hogy Ragnaros elvesztette a munkáját, de még visszavág, vele is lehet találkozni majd a fogadókban.

Itt mi lesz?

A fesztivál három héten keresztül megy majd, ami során mindig újabb és újabb dolgokat érhetünk el és szerezhetünk meg. Ami biztos, hogy kapunk egy új Solo Adventure-t, amit a heti Tavern Brawl-ok alkalmával próbálhatunk majd ki, ez lesz a Blackrock Crash. Amit erről eddig tudunk, az annyi, hogy az esemény olyan lesz, amit a Kalandoktól az utóbbi években megtudtunk, viszont a hőseink most a Gonoszok közül kerülnek majd ki. 

Július 10-17: Blackrock Crash 1.hét

A jutalom 1 Saviors of Uldum csomag, ha legyőzitek a 4 bosst. Ha mind a 8 ellenfelet lekülditek, akkor egy Ragnaros kártya hátlapot is kaptok. De ezzel még nem ért véget a jutalmak sora, hiszen arany lapokat is be lehet húzni. Most először a fejlesztők bevezetik az időmérőt. Ha 1 óra alatt végeztek, akkor 1 arany Bronze Herald kártyát kaptok, ha pedig 40 perc alá tudjátok szorítani a dolgokat, akkor egy aranya Recurring Villain lesz a díj.

Július 17-24: Blackrock Crash 2.hét

A jutalom ismét egy Saviors of Uldum csomag, ha legyőzitek a boss-okat. Ha pedig úgy tudjátok lecsapni őket, hogy hősként Arch-Villain Rafaam van  nálatok, akkor az arany Rafaam's Scheme kártya is a tiétek lehet.

Július 24-31: The Burndown

Ez már PVP Brawl lesz és abból is egy teljesen új. Ez lesz a Hearthstone legnagyobb King of the Hill játéka és már most iszonyatosan érdekesnek tűnik. A lényege, hogy kaptok egy paklit, amit a játék rak nektek össze. Ha győztök vele, akkor megkapjátok a Saviors of Uldum pakkot, de abban az esetben ha veszítenétek, akkor az ellenfél paklijára teszitek rá a kezeteket. No nem úgy, hogy a kártyák bekerülnek a gyűjteményetekbe. Ha kikaptok, akkor a következő meccsen az ellenfél paklija lesz a Brawl mixetek. Egy hét után érdekes lesz megnézni, hogy melyik összeállítás lesz a legsikeresebb.

Visszatér a Fireside Gathering Tavern Brawl

Nem is olyan régen, még a Knight of the Frozen Throne idejében, a Lich King megjelent a Hearthstone fogadóiban és a játékosoknak össze kellett fogniuk, ha le akarták ütni a boss igencsak méretes HP mennyiségét. Nos, most majdnem ugyanez tér vissza, csak a csúnya ellenség nem Arthas, hanem Ragnaros lesz. Hogy harcolhassatok vele, ahhoz el kell mennetek egy olyan helyre, ahol egy bejegyzett Hearthstone fogadó van és ott a többi játékossal együtt kell megvernetek a Tűz Urát. Higgyétek el, magatokban marha sokáig tartana leütni róla 15 000 életerőt. 

Közösségi kihívás

A kérdés persze felmerül, mi a jutalom, mit kapunk, ha a Kalandokon és Rag ellen győzedelmeskedünk? A Blizzard azt mondta, hogy a következő kiegészítő kártyáit az alapján fedi fel, hogy Ragnaros hányszor kap ki a világon, illetve, hogy a játékosok hány bosst ölnek meg a Blackrock Crash ideje alatt. A cél 25 millió, ennyi boss fejének kell a porba hullania. Ragnaros halála pedig bónusz, 500 győzelmet ér, ha a fogadókban legyőzik. De lássuk mikor milyen kártyákat fednek fel

  • 25%: Az első kör kártyabemutató
  • 50%: A második kör kártyabemutató
  • 75%: A harmadik kör kártyabemutató
  • 100%: Legendary kártyabemutató

Jönnek a legendás küldetések

A fesztivál ideje alatt jönnek majd a különleges küldetések is, amiket csak most lehet majd elérni, pontosabban csakis az első hét ideje alatt. A küldetés a normál napi küldik mellett érkezik majd, szóval így naponta két feladatot kapunk. Pont ezért hagyjatok neki helyet, mert a küldetés slotokat ez nem bővíti ki. Az pedig tuti, hogy megéri megcsinálni majd őket, mert vagy egy csomag kártya üti a markunkat a mostani kiegészítők egyikéből vagy egy csinos adag arany. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!