Megható történet: Egy 50 éves anyuka sem adta fel az Ironból való kijutást

Megható történet: Egy 50 éves anyuka sem adta fel az Ironból való kijutást

Gyermekei miatt kezdett neki a játéknak, de mára ő is a megszállottjává vált.

A napokban osztotta meg Reddit-en egy játékos, hogy az ötvenéves anyukája sem adta fel és sikerült kijutnia Bronz 4-be. Természetesen az egész történetet megismerhettük. 

Az egész ott kezdődött, hogy az anyuka azért vette rá magát arra, hogy ő is belépjen a LoL világába, mert közelebb szeretett volna kerülni gyermekeihez. Az elején az egész egy katasztrófa volt, amikor tanították az édesanyukát, nem tudta, hogy a jobb és a bal klikk teljesen mást csinál, ezért rá kellett írni az ujjaira, hogy BAL és JOBB. Az elején Garen-nel játszott, majd amikor lett elég BE-je, akkor szinte egyből megvásárolta Vel'Koz-t. A gyerekek állítása szerint nagyon szereti ezt a hőst, viszont az elején Static Shiv-et vásárolt neki, mert tetszett ennek a tárgynak a villámlása. Amikor megjelent a Luden's Echo teljesen el volt ragadtatva az anyuka. A saját nyelvén is megpróbálta elnevezni az itemeket:

  • Luden's Echo = The purple jumpers (A lila ugráncozók)
  • Ruby Crystal = The red lips (A prios ajkak)
  • Athene's Unholy Grail = Juicy Cup (Jó kis kupa)
  • Needlessly Large Rod = Needlessly Large Prod

Később a támogató szerepkört találta számára a legkézenfekvőbbnek, ugyanis szeret a lövészeinek segíteni és együtt dolgozni. Kiemelte, hogy nagyon utálja a Lux támogatókat, mert ők mindig csak AP tárgyakat vesznek és az összes gyilkosságokat elviszik. Állítása szerint ő egy IGAZI támogató, ugyanis rendes támogató tárgyakat vásárol. 

Az anyuka OP.GG profilját ezen a linken keresztül tudjátok megtekinteni.

Nagyon sokáig Bronz 5-ben vívódott, viszont, amikor sikerült kijutnia Bronz 4-be, akkor egyből vásárolt magának egy pólót és egy kitűzőt, hogy ezt megünnepelje. Szomorú volt, amikor megtudta, hogy bekerül a játékba a Vas osztály is. Az idei szezonban Vas 4-ben kezdett, viszont azóta nagyon keményen dolgozott és sikerült feljutnia Bronz 4-be, úgyhogy újra nagy büszkeséggel viselheti a pólóját. A gyerekek egy rövidebb interjút is készítettek anyukájukkal:

Mit gondolsz a flamerekről?

"Elkeserítő. Bárcsak jobban és kedvesebben viselkednének egymással a játékosok."

Mi a kedvenc dolgod a játékban?

"Galioval elhasználni a végső képességemet és természetesen az, hogy megtudok olyan dolgokat osztani a gyermekeimmel, amiket ők is szeretnek. Egy T-shot-ot eltalálni Vel'Kozzal is nagyszerű és azt is nagyon szeretem, hogy mennyire interaktív ez az egész."

Mit gondolsz az e-sportról?

"Teljesen mellette állok. Ugyanúgy nézek rendes sportot és e-sportot is és ugyanaz az érzés tölt el mind a kettő nézése közben. Nincs különbség aközött, hogy egy rendes sportcsapatnak szurkolunk nagy erőkkel, vagy egy profi ligában szereplő LoL csapatnak. Nagyon szomorú voltam, amikor Faker elbukta a VB-t."

A gyerekek azt is leírták még, hogy általában az összes versenyt együtt nézik az anyukájukkal és közösen szurkolnak a csapatoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!