A következő napokban bejelentenek hét új lapot, de pontosan mikor is leplezik le őket?

Hét lap vár arra, hogy végre beléphessenek a reflektorfénybe. Négyhez a közösség segítségét kéri a Blizzard!

Tegnap két újabb lapról rántotta le a leplet a Blizzard, de a következő néhány napban még hétről várhatunk bejelentést. Nézzük meg, hogy mit tud az Earthquake és az Impbalming és mutatjuk azt is, hogy mikor jönnek majd az új lapok!

Earthquake

A Hagatha's Scheme, a Hagatha the Witch és a Lighnting Storm mellé újabb lapot kap a Control Shaman, amit Haunting Visionsból, vagy Arcane Dynamoból is felfedezhetünk még több példányban, így valószínű nem lesz gond azzal, hogy megoldjunk egy nagyobb boardot. Mivel egymás után sebez kétszer, így simán megoldja a Soul of the Forest / Soul of the Murloc buffokkal felturbózott lényeket is. Teljesen vállalhatónak tűnik elsőre, és simán befér majd a Control Shamanba, ha lesz ilyen deck a Saviors of Uldum után.

Impbalming

A Blastcrystal Potion hasonlóan négy manáért ölt meg egy lényt, ott a hátrány az egyik manakristályunk eldobása volt. Az Impbalming esetében három Worthless Imp az ár, amit fizetünk a leszedésért, de még így is játszható lehet. Az 1 mana 1/1-es Demonok nem sok vizet zavarnak, sőt Plot Twisttel simán cserélhetőek, ha nincs rájuk szükségünk. Az Arch-Villain Rafaam is több Legendaryt generálhat majd a kis Impek miatt, de az új Quest, a Supreme Archeology is képbe kerülhet majd az Impbalming + Plot Twist miatt. Egyelőre a potenciál megvan benne, de a Warlock nagyon szenved a RoS metájában, ha ez kitart a SoU megjelenése után is, akkor újabb hónapokra elfelejthetjük a Classt.

Három új lap a Grandmaster Playoffjában

Biztosan leleplez három lapot a Blizzard a Grandamster Playoff streamen, ezzel is próbálják fenntartani az érdeklődést a verseny iránt, mivel a Specialist formátum miatt elég gyenge számokat hoztak a csoportkörök, hiába játszottak a világ legjobbjai. Július 14-én magyar idő szerint 18:00-kor mutatják be a három kártyát, érdemes a képernyőkre tapadni majd, már csak azért is, mivel garantáltan két RoS pakkot oszt szét a nézők között a Blizzard, sőt Classic pakkokat is lehet nyerni.

Blackrock Crush matek

Négy új lapot tárazott be a Blizzard a Midsommer Festivalra, amiket a játékosok oldhatnak ki. 25 millió Tavern Brawl runt kell teljesíteni a mesekártyásoknak, hogy az összes kártyát bemutassa a Blizzard. Átlagosan legyen mondjuk 40 perc egy run, ami azt jelenti, hogy 16 666 666,67 órára van szükség ehhez az akcióhoz. Ez 694 444,44 napot jelent. Tegyük fel, hogy 10 millió aktív játékos van, aki lelkesen verekedik a kocsmában. Egy játékosra így 2,5 run jut, ami mindössze 100 perces befektetést jelent. Ez a 100 perc bele kell, hogy férjen maximum három napba mindenkinek, aki foglalkozik még a Hearthstone-nal. Amellett, hogy az értékes jutalmak alatt mindenképp érdemes minél gyorsabban megcsinálni a runt, még a többiekkel is lehet versengeni, hogy kinek sikerült leghamarabb leütnie Ragnaros HP-ját. 40 perc alatt, ha sikerül mindegyik Bosst legyőzni, akkor az összes jutalmat kioldhatjuk, de az igazán szerencséseknek akár 15 perc alatt is összejöhet a megérdemelt győzelem.

A Brawlban Blastmaster Boom talán a legjobb, mivel a végtelen mennyiségű bekevert Bombával nem tud mit kezdeni egyik ellenfél sem.

Ha mindenki odateszi magát, akkor a Grandmaster bejelentésig simán összejöhet a 25 millió run, ami azt jelenti, hogy legkésőbb július 14-én este 7-re megtudjuk majd, hogy mit tud a hét új lap, amit még rejteget a Blizzard.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!