Spórolj 14 000 forintot, és húzd be ezt a két nagyszerű, ingyenes játékot!

Spórolj 14 000 forintot, és húzd be ezt a két nagyszerű, ingyenes játékot!

Steamen és Epic Games Store-on is ingyen játékokat dobálnak. Limitált ideig él mindkét akció!

Egyszerre érkezett két kihagyhatatlan akció a videojátékok szerelmeseinek. A Steamen és az Epic Games Store-on is limitált ideig csaphattok le két kiváló játékra, ezzel közel 14 000 forintot spórolhattok!

Age of Wonders 3 - Steam

 

A körökre osztott stratégiák világában nem csak a Civilizationről érdemes szót ejteni. Az Age of Wonders sorozat harmadik epizódja egy különleges fantasy világba kalauzol el, ahol emberek, orkok és démonok vívják életre-halálra a csatákat. A világ felfedezése nem lesz egyszerű feladat, mivel az ellenség ott leselkedik minden sarkon. Egyedül a gép által irányított ellenségek ellen, vagy akár nyolc fős multiban is bele lehet vágni a kalandba, ami akár egy egész napot is megtölthet akcióval, mágiával és hatalmas taktikai harcokkal. Egészen július 15-ig lehetőségetek van lecsapni a játékra, ne szalasszátok el a lehetőséget!

Torchlight  - Epic Games Store

 

Az akció-RPG-k közül sikerült kiemelkednie a Torchlight sorozatnak, amiből most az első részt húzhatjátok be július 18-ig. Ne tévesszen meg az, hogy egy közel tíz éves játékról van szó, ugyanis a mai napig kiválóan szórakoztat minden korosztályt. Hiába tartják sokan egyszerű Diablo-klónnak, sokkal több annál. Letisztult és rajzfilmes látványával azonnal bevonzza a gamereket, az eltérő karakterosztályok, a rengeteg loot, az izgalmas történet mind-mind megéri, hogy több tucat órát is beleöljetek a szörnyek csépelésébe. Viszonylag gyorsan végigvihető, így akár már a mostani hétvégén kipörgethetitek, majd jöhet is a Torchlight 2, ami az első részből megtartotta a legjobb dolgokat, miközben képes volt megújulni. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!