Legjobb deckek az elmúlt héten: Rank 5 alatt is legalább 55 %-os győzelmi arányt tudnak felmutatni

Legjobb deckek az elmúlt héten: Rank 5 alatt is legalább 55 %-os győzelmi arányt tudnak felmutatni

Eltelt egy újabb hét, így ismét mutatjuk a legerősebb paklikat Rank 5 alatt.

Csordogál a Standard meta a Saviors of Uldum irányába, de ez ne szegje a kedvünket. Ismét mutatjuk azt az öt decket, amik a legerősebbek a számok alapján Rank 5-től Legendig. Több, mint 1,7 millió meccs adatait gyűjtötte össze a HSReplay, hogy végül kialakuljon az alábbi sorrend!

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIBJAHp+4C7/cCuZkDDcUD2wP+A/8F0AenCJMJ4okDjJQDtZgDv5gDxpkD9JkDAA==

Sok apró békatalp, majd négy Legendary. Nagyjából így épül fel a Rank 5 alatti Standard meta jelenleg legerősebb Murloc Shaman változata. A korai agresszió, ha nem túl nagy falba ütközik akkor sem kell még temetni a meccset, mivel a két Hagatha és Shudderwock triója képes kihúzni a csávából minket.

Összesített győzelmi arány: 55,7 %

Aggro Overload Shaman

Deck kód: AAECAaoIApn7Apz/Ag7uAe8B4ALbA/kD/wXgBrDwAvbwAo/7AoyFA/aKA4yUA8aZAwA=

Szintén találunk néhány Murlocot a pakliban, de a hangsúly az Overload képességen van. A rengeteg burst és a visszatérő Doomhammer + Rockbiter kombó még mindig képes nagyon hamar elintézni az ellenfeleket, azonban vigyázni kell, mert nagyon hamar kifogyhatunk a kezünkben lévő lapokból. A Spirit of the Frogon kívül ugyanis nincs laphúzás a pakliban.

Összesített győzelmi arány: 56,2 %

Cyclone Mage

Deck kód: AAECAf0ECNMBlgW4CJ7wAu72Asb4AqCAA5aaAwurBMsE5gThB7wIyIcD0okDg5YDn5sD4psD/50DAA==

Ebben a verzióban három Giantet találunk, de működik a pakli Sea Giantek nélkül, vagy két Sea Gianttel is. A Conjurer's Callinggel egyelőre nem tudnak mit kezdeni az ellenfelek, amíg ez így lesz, addig a Cyclone Mage is jól érezheti magát az előkelő Tier 1-2 határán.

Összesített győzelmi arány: 56,4 %

Mech / Bomb Hunter

Deck kód: AAECAR8GrwSKBuH1ApH7AqCAA5+3AwyXCOD1AuL1Au/1Arn4Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

Más ligában játszik jelenleg a Bomb Hunter és a Control Warrior is. Minden Rankon jelenleg ez a két legerősebb deck, ami nem véletlen mivel eltérő stílusban képesek feladásra kényszeríteni az ellenfeleket. A Hunterben sok változást nem eszközöltek, a Boommaster Flark és a Harvest Golem bekerült egy Unleash the Hounds és egy Upgreadable Framebot helyére, de akkor is lehet pörgetni a paklit, ha esetleg valamelyik más változattal szimpatizálnánk. 

Összesített győzelmi arány: 58,0 %

Control Warrior

Deck kód: AAECAQcKogKQB/kMmu4CnfACkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDCkuiBP8Hm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

Alig három tized százalékkal, de megelőzi a legerősebb Control deck, a Bomb Huntert. Nagyon drága és tele van Legendaryvel a fenti verzió, de pont ezeknek a lapoknak köszönheti, hogy még életben tud maradni egy olyan metában, ahol minden a Midrange / Tempo / Aggro deckekről szól. Nagy szerepet játszik ebben az Omega Assembly is, ami Dr. Boom, Mad Genius után Rusholó Mechekkel tölti tele a kezünket. Mutatjuk is, hogy mik azok a masinák, amik a legértékesebbek ebből az egy manás varázslatból.

Összesített győzelmi arány: 58,3 %

Ti milyen paklikat pörgettek mostanában?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!