Leeroy még mindig a legjobb befejező lap: Zetalot Villain Priesttel ment Legendbe

Leeroy még mindig a legjobb befejező lap: Zetalot Villain Priesttel ment Legendbe

Néhány buff és azonnal megszaladhat Leeroy Jenkins, akár még egy Villain Priestben is.

Zetalot már több, mint 30 000 (!) Priesttel elért győzelmen van túl, amivel valószínű a világ legtapasztaltabb Priest kártyásának tekinthető. Aktuális metától függetlenül próbálkozott minél jobb eredményeket elérni kedvenc hősével, ami általában össze is jött neki. Az elmúlt napokban előhúzta a Villain Priestet, áldozott néhány Whelpet Leeroy Jenkins oltárán és belevágott a Standard Rankedbe. A hatalmas tapasztalatának és a szerencsének is köszönhetően ismét eljutott Legendig a Priesttel, ami a Warlockkal együtt a legnépszerűtlenebb és leggyengébb Classnak számít a mostani metában!

Zetalot's Legend Villain Priest

Deck kód: AAECAa0GCK8ExQSC9wLL+AL1/gKZ/wKggAPWmQML5QT2B9MK1gryDPsMvfMC5fcCl4cD0okDz50DAA==

A pakli névadója még mindig a Recurring Villain, ami a buffoknak köszönhetően állandó fenyegetést jelent az ellenfelek számára. Nem igazán akarja senki, hogy többször is újraéledjen egy 3/6-os lény, amit nem lehet levakarni a boardról csak a megfelelő tech kártyákkal. Természetesen nem csak emiatt a kombó miatt működött ennyire hatékonyan a deck Zetalot kezei között. A buffok miatt folyamatosan képes generálni a tempót a Villain Priest, ami nem szűkölködik leszedésben és laphúzásban sem. A Half-Time Scavenger egyszerre jelent fenyegetést a Stealth miatt és generál néhány nagyon hasznos Armort, ami a túlélést segíti. A két Mass Dispel kötelező a Mech paklik miatt, ahogy a két Mass Hysteria is kihagyhatatlan minden lassabb Priest verzióból.

A végső csapást elő kell készíteni Alexstraszaval, majd jöhet a Leeroy Jenkins + a néhány hete erősített Extra Arms / a Banánok a Banana Buffoonsból + Vivid Nightmare. 9-10 manából simán összehozható akár 20 sebzés is, ami általában simán elég ahhoz, hogy Tauntok hiányában agyoncsapjuk vele az ellenség arcát. Ha nem működik ez a Leeroy kombó, akkor jöhet a "B" terv és válthatunk lassú játékra. A Zerek, Master Cloner a Recurring Villainekhez hasonlóan levakarhatatlan a boardról, ha nincs rá Silence, vagy Transform effekt. Akár több példányt is idézhetünk belőle a Vivid Nightmare-ek miatt, amivel szinte megoldhatatlan probléma elé állíthatjuk az ellenfeleket. Néha nagyon hiányozhatnak a Taunt lapok, de Zilliax akár önmagában is képes arra, hogy megállítsa a gyorsabb deckeket, ha besülne a többi opció.

Összességében egy erős Midrange / Combo decket rakott össze Zetalot, ami esetleg működhet is a mostani Standardban, bár ehhez nem árt, ha a lengyel kártyás játéktudásával rendelkezünk. Ha megvannak hozzá a szükséges lapok funolni nyugodtan el lehet vele menni, de hosszútávra inkább ne tervezzünk vele.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!