Csatlakozz az 1.6-os teszt szerverhez, és próbáld ki a brit könnyű tankokat!

Csatlakozz az 1.6-os teszt szerverhez, és próbáld ki a brit könnyű tankokat!

Csatlakozz a már javában zajló 1.6-os teszt szerverhez, és tapasztald meg első kézből az új brit könnyű felderítők nyújtotta játékélményt!

Az 1.6-os frissítés alighanem a nyár legnagyobb volumenűbb frissítése lesz, ugyanis egy teljesen új brit tank ágat, könnyített személyes küldetéseket, új személyre szabási lehetőségeket és kikapcsolt csapatsebzést is kapunk az 1.6-os verzióval. A tervek szerint az éles szerveren augusztus elején lépnek életbe a változtatások, de addig is a teszt szerveren kipróbálhatjátok a módosításokat.

Brit könnyű tank ág

A brit könnyű tankok jó látótávolsággal, kiváló dinamikával, kimagasló álcázási értékekkel és magas alfájú, ám alacsony DPM-ű lövegekkel rendelkeznek. Az LHMTV-ről, a GSOR3301 AVR FS-ről és a Manticore-ról már részletesen is írtunk, és a napokban sort fogunk keríteni GSR 3301 Setterre is.

A Chimera és az Object 279 (e) küldetések könnyítése

Sok küldetés válik könnyebbé, néhány pedig teljesen átalakul. Például a Coalition-13 jelenleg azt kéri, hogy a blokkold sebzésed legyen a tankod életerejének kétszerese, míg az 1.6-ban már neked kell kétszer annyit sebezned, mint a harckocsid HP-ja. Ezentúl a T 55A és az Object 260 tüzér küldetései is változnak, egész pontosan az SPG-2, az SPG-5, az SPG-11, az SPG-12, az SPG-14 és az SPG-15.

Prémium fiók módosítások

A háromszoros XP-t a jól ismert szabályok szerint -azaz, ha be van kapcsolva náluk a fejlődés gyorsítás- most már a legénység is megkapja.

Térkép módosítások

Malinovkán eltávolítottak néhány fát, ami megakadályozta az északi csapatot, hogy felderíthessék az ellenséges járműveket.

Változtatások a kerekes járműveknél

  • A vezetési módok közötti váltás ezentúl anélkül fog megtörténni, hogy a motor teljesítménye romlana, -tehát a módok közötti váltásoknál nem lassulnak be a kerekesek.
  • A kerekek felemelkedése és leengedése realisztikusabban lesz megjelenítve.
  • Optimalizálták a mozgás fizikájukat.
  • Ha belemegyünk valamilyen tereptárgyba, akkor innentől könnyebb lesz visszaszerezni az irányítást a jármű felett.
  • Bekerült egy opció, amivel még a visszaszámlálás alatt vezetési módot válthatunk, -ezt mellesleg a svéd tankvadászok is megkapták.
  • Az automatikus célzás indikátor ki- és bekapcsolhatóvá válik, -az összes járműre érvényes, így a kerekesekre is.

STB-1 karakterisztikák módosítása

  • A test fordulási sebessége 55-ról 52 fok/másodpercre csökken.
  • A torony fordulási sebessége 46-ról 50 fok/másodpercre növekszik.
  • A lövegemelkedés +9-ről +15 fokra növekszik (aktív hidropneumatikus felfüggesztéssel +21 fok).
  • A lövegsüllyedés -6-ról -8 fokra növekszik (aktív hidropneumatikus felfüggesztéssel -14 fok).

Személyre szabhatósági elemek fejlesztése

Elérhetővé válnak a sokdimenziós matricák -egyelőre tier X-es és tier VIII-as prémium tankokra-, valamint a klasszikus matricák listáját nyolccal bővítik. A képre kattintva galériánkban megtekintheted a maradék hetet.

A teszt szervert az alábbi linken keresztül érhetitek el. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.