Saviors of Uldum: Tegnap két új lapot kaptunk, amikbe bőven szorult lehetőség

Saviors of Uldum: Tegnap két új lapot kaptunk, amikbe bőven szorult lehetőség

A tegnapi napon megérkezett a Psychopomp és a Plague of Madness. Meglátjuk milyen szerepük lesz a játékban.

A tegnap este egy kicsit megleptek minket a fejlesztők, hiszen két új lapot fedtek fel a készülő Saviors of Uldum kiegészítőből. Az, hogy a lapok mennyire lesznek erősek még nem tudni, első ránézésre azt mondom, hogy van még bennük lehetőség.

Psychopomp

Alapvetően nem tűnik túl erősnek a kártya, pedig ha megnézzük, akkor a Big Priest/Resurrect Priest egyik alapkártyája lehet. De akkor mi a gond vele, nos csak annyi, hogy a Res Priest lapok már bőven a Wild mezsgyéjén pihennek. Nincs már Obsidian Statue, se Shadow Essence és az Eternal Servitude is csak vad dolgokra képes. Egyszóval ennek a lapnak bőven lesz helye a Standard keretein kívül, de ahhoz, hogy benne alkosson valamit, még nagyon sok támogatás kell.

Plague of Madness

Egyelőre nem igazán tudom, hova tenni ezt a kártyát. Elsőre két játékos képét látom magam előtt, akik iszonyatosan durva farkasszemnézési versenyt tartanak éppen, mert lényt egyik oldal sem mer letenni. Persze ez nyilván komolytalan, ha pedig jobban megnézzük a lapot, akkor találunk benne értéket, nem is olyan keveset. Kezdésnek ott az egyértelmű kombó, Plague of Madness + Harrison Jones. Ilyet láttunk már, amikor még a Blingtron pakolta fel a dolgokat. Abban pedig volt szerepe az RNG-nek és benne volt a metában, ebben pedig nincs szerencse, így azt mondom, ez nagyon sok Rogue pakli laphúzása lesz majd. A másik egyből eszembe jutott kombónak már kisebb az esélye, hogy visszajöjjön, de azért van rá sansz.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!