Saviors of Uldum: Három új Paladin lapot mutattak be az európai Grandmasters rájátszásában!

Saviors of Uldum: Három új Paladin lapot mutattak be az európai Grandmasters rájátszásában!

Nagyon úgy tűnik, a Blizzard a Paladin aggro vonalát szeretné erősíteni a következő kiegészítőben. 

Kevesebb mint egy hónap van már csak hátra a Hearthstone következő kiegészítőjének, a Saviors of Uldumnak a megjelenéséig és a Blizzard jó szokásához híven el is kezdte felfedni, milyen új lapok és mechanikák várnak majd ránk. A legutóbbi kártya leleplezés nemrég történt az európai Grandmasters rájátszásának közvetítésén és érdekes módon a stúdió három Paladin lényt mutatott be, nézzük is őket! 

Brazen Zealot

Az 1 mana 2/1 abszolút jó, plusz a passzív képesség, hogy minden egyes megidézett lény után kap egy támadópontot, fontos kelléké teheti a majdani Aggro paklikban. 

Sandwasp Queen

A Sandwasp Queen nagyon hasonlít a Fluffy Squirel Whisperer Druid laphoz, csak itt Battlecry képességből kapunk két 2/1-es Sandwaspot a kezünkbe. A kártyát szintén Aggro Paladinban tudom elképzelni, ahol remekül kombinálható majd a Knife Jugglerrel. 

Salhet's Pride

A Salhet's Pride tulajdonképpen egy drágább, mégis jobb Crystology, mivel a két 1 életerővel rendelkező lény felhúzása mellett még a pástra is rakunk ki egy fenyegetést. A három lap alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard az Aggro vonalat szeretné erőltetni a Paladin esetében a Saviors of Uldumban. 

Első körben nektek hogy tetszik ez a három új lap? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!