"A japán tankvadászokon dolgozunk" - Fejlesztési ágakat érintő fejlesztői válaszok

A fejlesztők részletesen válaszoltak a feltett kérdésekre, ezúttal a fejlesztési ágakkal a középpontban.

A Wargaming fejlesztői rengeteg kérdést megválaszoltak a napokban, így míg legutóbb a három nagy játékmód kapcsán felmerülő témákat boncolgattuk, addig ezúttal a fejlesztési ágakon a sor.

Tervben van a jelenlegi fejlesztési ágak bővítése?

Igen, de mindez attól függ, hogy a régi archívumokban milyen egységeket találnak a kutatóink.

Meséljetek nekünk a közeljövőben esedékes jármű újraegyensúlyozásokról. Rengeteg masina van a játékban, és persze a játékosok úgy érzik, hogy épp a kedvencük sínyli meg a módosításokat.

Köszönjük! Pontosan ez a problémánk! Jelenleg arra próbálunk rájönni, hogy milyen megközelítés alapján hajtsuk végre az újraegyensúlyozásokat, hogy az a játékban lévő járművek szerepkörének legmegfelelőbben történhessen meg. Ha mi is (fejlesztők) és ti is (játékosok) mindent rendben találunk, akkor a játék történetének legnagyobb újraegyensúlyozására fog sor kerülni. 

Terveztek valamit a régi tankokkal, -beleértve a prémium járműveket?

Igen, ez az egyik olyan megközelítés, amin gondolkozunk.

Hozzáadtok majd további ágakat a cseh, olasz, japán és lengyel fejlesztési fákon?

Van elég anyagunk, de nem minden említett nemzethez. Jelenleg a japán tankvadászokon dolgozunk, és további lehetőségeket keresünk a cseh és olasz ágak bővítésére. Ha lesz konkrétum, akkor azonnal megosztjuk veletek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Sics68 4 éve
    Szarból nem lehet várat építeni. És a WG szarrá csinálta a játékot sok éven, sok-sok patchen, tank-ágon és prémtankon keresztül. A saját sírjukat ásták persze. Mert bevételek szinten tartása érdekében bevetettek mindent - mostanra már nem maradt sem muníciójuk, sem pedig játékosállomány akitől pénzt remélhetnének. ( A bevétel fenntartása érdekében kezdték anno azt csinálni, hogy sok élvezetesen játszható, ámde "gold-igényes" tankot raktak a játékba... amik vagy eleve prém vasak, vagy a fenntatásukhoz kell prém tank és prém acc. ... Hogy tudjon goldozni az egyszeri játékos, mert hogy kell is neki ... A goldhasználat viszont elbaszaszintetto a tankosztályok közötti kő-papír-ollót. Meg nyomatták a power creep-et és az OP prémtankkat. Aztán persze jöttek a nerfek és "újraegyensúlyozások" - csak hát közben a hitelességükkel, jó hírükkel, szavahihetőségükkel fizettek a bevételeket szinten tartó majd az egyensúlyt fenntartani próbáló húzásikért egyaránt. Meg ugye ezzel a powercreep ***séggel, a gyakori drasztikus változtatásokkal és az újabb vasak OP-vá tételével (és ezzel a régebbi tankok háttérbe sőt garázsba kényszerítésével ) elüldöztek sok régi, hosszú távon bevételt jelentő játkost ... akiket kaptak érte "darabszámra", azok inkább csak néhány prémtankot vesznek, azokkal játszanak egy darabig, majd hagyják a picsába az egészet ... van annyi jobb, élvezetesebb és kevésbé lehúzós játék. ... Szóval azt a játékosréteget elüldözték, akikből hosszabb távon éltek, akikre meg helyetük pozícionáltáka játék mostani változatát, azok nem kérnek a WOT-ból ... nem annyian. ... Most kapnak észbe, kurvára elkésve. Hisz olyan dolgokhoz kell hozzányúlniuk, amit ők csináltak ilyene ... és bármihez nyúlnak, valakinek már a tyúkszemére lépnek vele a még megmaradottak közül. Hát ...
    0 0 Válasz
  • Csory 4 éve
    Teljesen egyet tudok érteni. Én is ezek között vagyok. Gyakorlatilag a prémiumlöszer miatt boldog-boldogtalan azt lö, ha kell ha nem és legtöbbször az a csapat nyer, amelyikben több ilyen gyökér van sajnos. Az általam még 2012-ben kifejlesztett és megszeretett francia heavy/med/light/td ágak alig játszhatók pont emiatt. Tárasoknál bejött az olasz ág, ami sokkal hatékonyabb. TD-ket az újabb jobban páncélozott és sokkal jobb átütésü és DPM-ü többi tank lealázza. Az új francia heavy ág páncélja semmit sem ér, mert egyböl töltik a prémiumot vagy eleve nem is lönek mást. A könnyüek megkapták az új ruszki light-okat, amik nagyságrendekkel jobban használhatóak nemrég meg bejöttek a kerekes szutykok is, amiket öszintén gyülölök. Most újra aktiváltam magam egy hónap pihi után, hogy az új kínai nehéz ágat kihúzzam. Nem lesz egyszerü. A 110-esnél járok. VIII-asban a 175-ös átütésü alaplöveg borzalmas karakterisztikával inkább nyüg. Sokan nem is használják normál löszerrel emiatt. Persze beesett egy 10 alkalomra kipróbálható 112-es prémium, amit utána megvehetnék, de minek? Azt írták kiválóan páncélozott nehéztank. Az lehet igaz, de nem ér semmit a már leírt okok miatt. A meglévö prémjeim 90%-ával nem szoktam játszani minek még egy? Ha sikerül végre kifejleszteni a X-es kínai nehezet már a prém elöfizetés sem lesz fontos. Tolják az ajánlataikat a többi gyökér felé, akik zömmel OP meta vagy prém tankokkal játszanak sokszor szakaszban és kisebb tier-ben is, hogy alázzák a még stock tankokkal játszóakat vagy rosszabb játékosokat. Sokszor prémium löszerrel. Idén már egy prém tankot sem vettem meg és aranyat se. A maratonokat is hanyagoltam, mert nem ért meg számomra annyi idöt egyik se. A Frontlineból is kiszerettem a második kör elején, mert meguntam meg ott is nagyon sokan full prémiummal tolják, mert gondolkodni képtelenek illetve bejöttek a kerekesek is. Max elöfizetést vettem, de azt is csak akkor, amikor volt rá 30%-os kupon.
    0 0 Válasz
  • Menjeninnen1972 4 éve
    Mondtak is valamit, meg nem is...
    0 0 Válasz
  • valat 4 éve
    Szerintem is elbarmolták ezt a játékot. Elsősorban nem realisztikus amikor 1 kerekes szar 80-nal futva belövi a Defendert te meg el sem találod nem beszélve arról hogy frontline-ben bejön 2.3 kerekes a védett zónába és szétlövi az artyt és a megjelenő tankokat . Még a szerver vagy játékbeli tüzér sem találja el . Ez röhejes!! 2013 óta játszom de ez a játék csak grafikailag fejlődött . Kifejlesztesz egy tankot azért amilyen fogják lebutítják. Megveszel egy prémtankot ugyanígy jársz vele. A klán aminek a parancsnoka vagyok közel 100 fős 30-35 játékos játszik a többi azt mondja szar nem játszik nem költ rá. Anno 60-70 ember volt aktív. Lehet viszonyítani sok mindent sok mindenhez, de én tapasztalom csak klánnál hogy sokkal kevesebbet játszanak , mert egyre játszhatatlanabb. Az hogy kiveszik a csapattárs sebzést az még hab lesz a tortán.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.