Legidegesítőbb deckek jelenleg a Hearthstone-ban

Legidegesítőbb deckek jelenleg a Hearthstone-ban

Mindenkit más idegesít a játékban. Van, akit az RNG fieszta, amíg másokat a több tízperces meccsek. Összegyűjtöttünk néhány decket, amit sokan a pokolba kívánnak!

Többen már a hátuk közepére sem kívánják a mostani Wild és Standard metát, amíg sokan sosem élvezték ennyire a játékot. Nem lehet kijelenteni, hogy rossz lenne játszani a Hearthstone-nal, azonban vannak olyan Classok, vagy deckek, amik csábítanak arra, hogy az első kör előtt a Concede gomb után nyúljunk. Ilyen idegesítő paklikból kerestük néhányat, amik ellen nem túl kellemes kártyázni!

Standard Control Warrior

Deck kód: AAECAQcIogKQB/kMkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

A Standard meta egyik legnépszerűbb és egyben leglassabb deckjéről van szó, ami ellen nem érdemes belekezdeni egy mérkőzésbe, ha csak öt perc van hátra a szünetből. Átlagosan 15-20 percig is eltartanak a mérkőzések, ami sokaknál már átlép egy lélektani határt. Mindenre van megoldás, rengeteg a leszedés, de valódi fenyegetést nem pakol ki az asztalra. Egyszerűen csak felőröl és lassan lemarja az utolsó bőrdarabot is a csontvázunkról. Ezért imádják és utálják egyszerre rengetegen a Control Warriort, aminek kötelező helyen van a listán.

Wild Odd Paladin

Deck kód: AAEBAZ8FCqICpwX6Dp0V2a4CkbwCg8cC0eEC1uUCnvgCCkbUBewP7Q/TE/+vArjHAuPLAvvTAo6aAwA=

Sokakban kellemetlen emlékeket idézhet fel az Odd Paladin, ami mindkét formátumban hatalmasat szakított mielőtt elűzték Baku, the Mooneatert Wildba. Miért idegesíti fel a játékosokat annyira az Odd Paladin? Ehhez elég csak megnézni az első néhány kört.

  • 1. kör: Righteous Protector
  • 2. kör: Hero Power
  • 3. kör: Muster for Battle
  • 4. kör: Never Surrender + Divine Shieldes Unidentified Maul
  • 5. kör: Quartermaster, vagy két Corridor Creeper + Loatheb
  • 6. kör: Concede

Mindig ott a tökéletes kezdőkéz, mindig 0 manás a Corridoc Reeper és üres kézre mindig topdeckeli a Divine Favort. Egy elképesztően hatékony deck az Odd Paladin, ami a Witchwood után több, mint egy évvel még mindig ott szerepel a legjobbak között.

Standard Cyclone Mage

Deck kód: AAECAf0EBrgI7vYCxvgCoIADlpoDn7cDDNMBqwTLBOYE4Qe8CMiHA9KJA4OWA5+bA+KbA/+dAwA=

Képzeljünk el egy olyan decket, ami képes a 4-5. körben kipakolni egy 8/8-as Giantet a boardra. Ebben még nincs semmi meglepő, a Hand / Even Lock is előadta ezt a koreográfiát. Azonban a Cyclone Mage nem csak az arcunkat csapkodja a 8/8-cal, ha életben hagyjuk, hanem azonnal csinál belőle két másik 8/8-ast. Következő körben még két 8/8-ast idéz az asztalra. Ha elfogyna a Conjurer's Calling akkor sem kell kétségbe esnie, mivel a Magic Trickből továbbiakat fedezhet fel. Eközben folyamatosan fenyeget azzal, hogy megérkezik Khadgar is a buliba, így még több 8/8-as kerülhet elénk. Ha minden ott van a Mage kezében, akkor lehetetlen elverni még azoknak az ellenfeleknek is, akik direkt ellen techelnek. Egyszerre a játék egyik legnehezebb paklija, miközben óriási RNG fiesztákat tud előadni. Nem véletlen választották a világ legjobbjai is ezt a decket legtöbbször a Grandmasters playoffban. Megfelelő tudással és egy adag Ben Brode varázsporral együtt mindenre képes.

Wild Big Priest

Deck kód: AAEBAa0GCtMK1wqSD6irAoW4AsLOAtaZA5ObA5ibA5mbAwr6Ebe7AtHBAuXMAubMArTOAvDPAujQAuPpApeHAwA=

Csak egy szám, ami jól mutatja, hogy mennyire erős is ez a deck: ha Barnes-t sikerült bármikor kitenni egy meccsen, akkor 62,2 %-ban győztesen távozhatunk az asztaltól. Ebben benne van az, hogy a 4. körben érkezik, meg az is, ha a 25. körben sikerül csak kitenni üresben. Nagyjából 70 % körül van a győzelmi aránya a Big Priestnek, ha ott van Barnes a 4. körre, ezzel az egyik legutáltabb és legidegesítőbb pakliként tarthatjuk számon. Kifogyhatatlan újjáélesztések, folyamatos leszedések és néhány lény, amik túlságosan is jó beleégnek az ember retinájába, annyiszor kerülnek ki újra és újra az asztalra. Egyelőre a Blizzard sem tudja, hogy mit kezdjen a paklival, de kifejezetten örülnek neki, hogy milyen népszerű ez a változat Wildban. Eközben a Wild játékosok tűzzel-vassal próbálják kiirtani a Big Priesteket, de egyszerűen nem sikerül.

Wild Darkest Hour Warlock

Deck kód: AAEBAf0GDMQIgg7CD90PrRD9EairAo/HAsLOAqCAA4+CA9qbAwmjAY4OkMcC58sCp84C6OcCkO4Cq5ED/pUDAA==

Szerencsére kevés van belőlük, de csak egyszer kerüljön az utunkba, arra garantáltan emlékezni fogunk. A harmadik körben képes arra, hogy a Rafaam's Scheme + Bloodbloom + Darkest Hour kombóval elárassza nagyobbnál nagyobb lényekkel a boardot, amivel egyszerűen lehetetlen mit kezdeni. Őrületesen nagy fieszta rejtőzik benne, amire nem lehet reagálni. Tűrni kell, hogy az ötödik körre halottak vagyunk, mint Mr. Biggleshworth egy random Naxx 25-ös Raid első perceiben.

Titeket melyik deck idegesít fel a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!