Előzetes információk a PROJEKT: Leszámolás eseményről

Előzetes információk a PROJEKT: Leszámolás eseményről

A hőskinézetek után nézzük, milyen infók láttak eddig napvilágot a következő eseménnyel kapcsolatban.

Ahogy az várható volt, a bővített előzetes kiadását követően szinte lázban égett a teljes rajongói közösség, hiszen megtudhattuk, hogy kikkel bővül a PROJEKT kinézetek családja.
Amennyiben lemaradtál volna a bővített előzetesről, alábbi cikkünkben pótolhatod a kimaradt információkat, sőt, megtudhatod a videóban is megismert négy hőskinézetet, és plusz információt találsz az ötödikhez is!

Ezt követően nem meglepő, hogy a rajongók kérdésekkel kezdték el bombázni a fejlesztőket, de főképp az alap dolgokkal volt mindenki elfoglalva, mint hogy lesznek-e küldetések, lesz-e Tekintélyes kiadású kinézet, és hogy belépő rendszeres, farmolgatós eseményre kell-e számítani. A fejlesztők jól tudták, hogy nem lesz más választásuk, mintsem beadni a derekukat és elkezdeni válaszolgatni a kérdésekre.

Azt már elárulták, hogy igen, lesz Tekintélyes kiadású hőskinézet, (ha tippelnem kellene, akkor tuti, hogy az Akali fogja kapni - a szerk.) sőt, belépő is lesz a PROJEKT eseményhez, ahol szintén lesz zsetonokért megvásárolható Tekintély pont is a boltban, ahogy jelenleg is. Így ha Te is azon fanatikusok közé tartozol, aki szereti kifarmolni a zsetonokat különböző zsákmányokért, akkor már kezdhetsz is készülődni! Az eseményhez természetesen nem a játéktermi zsetonok fognak kapcsolódni, így nem kell azon aggódni, hogy ezeket most el kell raktározni addig.

A rajongók között sokan felháborodtak azon, hogy miért kapnak olyan hősök új kinézeteket, akik nem túlzottan népszerűek. Spideraxe tisztázván a helyzetet elmagyarázta, hogy nem ez a fő tényező a hőskinézet megalkotása során, hogy mennyire kedvelt a karakter.

Persze számít, de nem csak ez alapján döntenek. Ugyan ez igaz a gyengítésekre és erősítésekre is. Azoknak pedig akik szeretik gyűjtögetni az ilyen dolgokat, vagy esetleg keresnek egy extra menő háttérképet, összegyűjtöttünk néhány képet a videóból. A teljes galéria az alábbi képre kattintva tekinthető meg.wwwwwTi várjátok már a PROJEKT: Leszámolást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!