Kipróbálnád idő előtt a TFT ranked módját? Ne tedd!

Kipróbálnád idő előtt a TFT ranked módját? Ne tedd!

Az idegrendszer épségének megőrzése érdekében azt javasoljuk, ne próbáljátok ki még.

A Teamfight Tactics ranked módja elérhető a PBE szerveren már pár hete. Azonban a játékmód közel sem ugyan olyan szórakoztató, mint az élő szervereken.
Na de hogy különbözhet a játékmód csak azért, mert az a PBE-n van? A magyarázat egyszerű. Tele van hibákkal. Szerettünk volna nektek elhozni egy több cikkből álló ranked sorozatot, de addig, míg az nincs az élő szervereken. Azonban sorra hiúsultak meg próbálkozásaink a hibákkal visszaélő játékosoknak köszönhetően.

Dupla Spatula, avagy Force of Nature

Nincs azzal semmi gond, ha szeretnénk hozzájutni a két spatulához, hogy eltudjuk készíteni az említett tárgyat, azonban a hatás nem pont úgy működik, ahogy kellene. Nem egyszer ad hozzá ugyanis plusz egy férőhelyet a táblánkhoz, hanem körönként egyszer. Sőt, ha rárakjuk egy hősre, majd eladjuk a hőst és ráhelyezzük újból egy hősre, akkor stackelhető a folyamat egészen 15-ig. Tehát 10 helyett bárki rohangálhat 15 karakterrel. Azt fontos megemlíteni, hogy a hibákkal visszaélők az élő szervereken lévő fiókjukkal is hazárdíroznak, mert a fiókok összeköttetéséből adódóan pontosan tudják, hogy ki volt az, aki visszaélt akár csak a PBE-n is a hibákkal, és hiába csak teszt, ott sem nézik jó szemmel.sad

Tárgyak többszörözése

Igen, még mindig elérhető. Akár az internetkábel kihúzásával, akár egy a lentebbi videóban is jól kivehető módszerrel a tárgyak sajnos többszörözhetőek. Korábban már írtunk arról, hogy az internetkábel megszüntetésével egy kiskapu jött létre, melyet egyszer már kijavítottak, majd a hiba újból előjött. Mindenesetre nem szép dolog ezzel a hibával sem visszaélni.

Reméljük, hogy ezek a hibák javításra kerülnek mielőtt a következő, 9.14-es frissítés megérkezik szerdán, ugyanis elég kellemetlen volna ezekkel szembesülni. Így talán picit érthető, hogy miért nem javasoljuk a PBE szerveren a TFT ranked mód használatát. Fontos megjegyezni, hogy ott most csak ez az egy mód elérhető pont a tesztelés célja végett, így ha mindenképp Teamfight Tactics-ra vágyik a lélek, akkor maradjatok az élő szervereken.

Ezeken felül szerencsére számos pozitív újítás is található benne, melyeket viszont nem győzünk kivárni, hogy végre elérkezzenek hozzánk is!

Ti várjátok már a rankedet hozzá?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!