"Véletlen" bekerült a Plague of Murlocs lapbemutató videójába Sir Finley, az új Legendary minion!

Az új Paladin Legendary, Sir Finley feltűnt a Plague of Murlocs lapbemutató videójában. Egyelőre nem sokat tudunk róla, de a találgatások már beindultak!

A Plague of Murlocs lapbemutató videója önmagában is megéri a megtekintést, de veterán kártyások azonnal kiszúrták, hogy "véletlen" megjelent a boardon maga Sir Finley is, a Paladin legújabb Saviors of Uldum Legendary kártyája. Gyanús lenne, ha nem direkt került volna fel az alábbi videó a legnagyobb videómegosztóra, ami azonnali beszédtémát jelent a Saviors of Uldum után epekedő játékosok számára.

 

Az eléggé "cringy" videóban 1:11-hez kell tekerni és látszódik, hogy Sir Finley megjelenik a boardon, miközben kardját magasba emeli és büszkén megüli a bogarat, amin lovagol.

Amit biztosan lehet tudni a Paladin új Legendary lapjáról, hogy Murloc lesz (milyen meglepő), mivel a Plague of Murloc aktiválása után került a boardra. Azt is tudjuk, hogy nem rendelkezik "keyworddel", mivel nem látható a kártya alatt semmilyen szimbólum. Így biztosan nem kap Lifestealt, Deathrattle-t, Poisonoust, sőt az is kijelenthető, hogy sem Charge, sem Rush mechanikával nem rendelkezik, mivel Plague of Murlocs elsütése után csak pihen az asztalon. Nincs neki Rebornja, Tauntja és Divine Shieldje sem, ami több dolgot jelenthet.

Először is benne van a pakliban, hogy valamilyen különleges Battlecry effekttel bír majd a 2/3-as Legendary, de a legbátrabbak szerint még az is előfordulhat, hogy képesség nélküli 2/3-as 1 manás Legendary lesz, amire valljuk be, elég kicsi az esély. Néhányan arra is gondoltak, hogy Patches, the Pirate-hez hasonlóan előugrik a deckből, csak nem Pirate-et, hanem Murlocot kell kijátszani hozzá. A Hero Powerrel való interakció sem teljesen elvetett gondolat, mivel a régi Sir Finley Mrrgglton Battlecry effektből felfedezett egy új HP-t a kijátszása után.

Egyelőre többet nem tudunk Sir Finleyről, de már nem kell sokat várni. Július 18-án a san diegoi Comic Conon a Saviors of Uldum hőseinek szinkronhangjai és Dave Kosak fejlesztő közösen elárulnak majd titkokat a Legendary lapokról, az is benne van, hogy hivatalosan is leleplezik majd őket. Érdemes követni az eseményeket, mert már csak kettőt kell aludni és végre kiderül, mire is képes a 2/3-as új Sir Finley.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!