A játékosait nem fizeti ki, kosárlabda csapatra mégis telik

Az Iceberg tulajdonosa faképnél hagyta játékosait, maga mögött hagyva 10 ezer dollárnyi tartozást!

Daniel "Daname" Escott korábban egy MDL csapatot, név szerint az Iceberg szervezetet tulajdonolta, de miután 10 ezer dollárnyi tartozást halmozott fel, bezárta a kapukat. Állítása szerint a befektetők egyszerűen kámforrá váltak, így nem tudta rajtuk behajtani a pénzt, bár azt is elmondja, hogy csupán szóbeli megállapodásuk volt. Mindezek után megjelenik, hogy kosárlabda csapatot vásároljon, ha már az e-sportban nem sikerült az áttörés.

A történet idáig szimplán csak amatőr üzleti húzásra vall. Kifizeti tartozását a CS:GO és a Dota 2 játékosok felé majd megy mindenki a maga útján, a 23 éves vállalkozó pedig kapott egy kemény leckét az élettől. A történet azonban nem ér véget, ugyanis Daname nem volt hajlandó törleszteni a játékosoknak, sőt a szakítás előtt azt mondta nekik:

"Jobb, ha új munka után néztek!"

Amatőr üzletelgetés, és hárítás, mi jöhet még? A java! Dename sokáig eltűnt a különböző közösségi oldalakról, majd egyszer csak megjelent egy hír, miszerint vennem magának egy kosárlabda csapatot. Ha nem is teljesen magának, de társtulajdonos egy olyan projektben, aminek keretén belül női kosárlabda csapatot szeretnének Torontó városának. Az ex-játékosok természetesen azonnal kifejezték felháborodásukat, aminek twitteren hangot is adtak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!