Megkapta a Warrior az első Legendaryját a Saviors of Uldumból, itt az Armagedillo!

Megkapta a Warrior az első Legendaryját a Saviors of Uldumból, itt az Armagedillo!

Új Warrior lapot köszönthetünk a Saviors of Uldum szettből, itt a Legendary Armagedillo!

25 millió Tavern Brawl runt kellett teljesítenie a közösségnek ahhoz, hogy a negyedik, egyben utolsó Saviors of Uldum lapról is lerántsa a leplet a Blizzard. Ez a vártnál tovább tartott, de végre itt van a várva várt Legendary lap. A Warrior mainek örülhetnek, mert egy flexibilis Taunt lapott kapott kedvenc Classuk, ez az Armagedillo!

Armagedillo

Alapból a kártya egy 6 manáért 4/7 Taunt, ami teljesen vállalható statnak számít a mai viszonyok között. Ehhez még két képességet is kaptunk, amik közül mindkettő érdekes. A körünk végén +2/+2-t ad minden Tauntos lénynek a kezünkben. Rögtön eszünkbe juthat az Amani War Bear, amit előszeretettel pörgettek olyan változatok, amiknek szükségük volt egy jó Rush + Taunt lényre. A másik kézenfekvő Taunt, ami általában ott pihen minden verzió kezében a Zilliax, ami jelenleg messze a legnépszerűbb lap a Standard metában. Tech lapként játszották a Control típusok a Hecklebotot, ami szintén Taunttal rendelkezik, de ha szükség van még több Tauntra akkor bátran nyúlhatunk a Safeguardért, vagy a Rotten Applebaumért, esetleg majd az új Saviors of Uldum lényekért. A másik érdekessége az Armagedillonak, hogy Beast, így Oondastaval nagyszerűen kombózható. Egyelőre más használható Beastje nincs a Warriornak, de az Amani War Bearek miatt már amúgy is próbálgatták Oondastát, így az Armagedilloban is van potenciál. 

A mai nap igen nagy esély van arra, hogy bemutatják Renot, Finleyt, Eliset és Brannt, így a Mage, Paladin, Druid és Hunter is megkapja a maga Legendary kártyáját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!