Hirdetés

9.14 patch: Megújult a Death Recap és megjöttek a Demacia Vice skinek, ikonok, emote-ok és chromák!

Rengeteg kozmetikai tartalom érkezett a 9.14-gyel, de az új Death Recapnek is örülhetünk!

Hirdetés

A 9.14-es frissítésben nem csak 30 hősváltoztatást kaptunk, de megérkeztek az új Demacia Vice skinek, chromák, ikonok és borderek, sőt a Death Recap végre megkapta a várva várt átdolgozást, amire már évek óta vártak a játékosok. Nézzük is meg részletesen, milyen dolgokra verhetjük el a következő napokban az RP-nket!

Új Death Recap

Vége azoknak az időknek, amikor azt mutatta a játék, hogy megölt minket egy Statik Shives torony, vagy 300-at sebzett rajtunk egy Flash. Részletesebb, pontosabb és átláthatóbb lesz a halálunk, ami megkönnyíti, hogy kire is kell fókuszálni a csapatharcokban, továbbá segíti a buildelést. Nagyon nagy szükség volt már erre, mivel a korábbi Death Recap egyszerűen használhatatlan volt arra, hogy valódi releváns információkat nyerjünk ki belőle.

Demacia Vice Garen

A Miami Vice ihlette kinézetek közül Garen az első, akivel találkozhatunk. Az ióniai harcmodorban fekete öves zsaru mellizmával és hatalmas kardjával tesz rendet a neonfényben úszó utcákon, mindezt természetesen Demaciáért! A kinézetre 1350 RP-ért csaphatunk le, cserében kapunk egy teljesen megújult karaktermodellt és textúrákat, új zenei aláfestést és hangokat és egy sosem látott recall animációt!

 

Demacia Vice Lucian

Félig ember, félig gép, de kívül-belül az igazságot szolgálja. Demacia pálmafái alatt harcol a bűnözőkkel Lucian Phoenix detektív, aki nem retten vissza a tűzpárbajoktól! Szintén 1350 RP-ért húzható be a kinézet, ami hasonlóan a Demacia Vice Garenhez megújult karaktermodellt és textúrákat ad hozzá a játékhoz, kapunk egy új recall animációt, új hangokat és zenéket!

Chromák

Természetesen nem maradhatnak el a kinézeteket tovább színező plusz tartalmak sem. Mindkét Demacia Vice skinhez 7-7 Chromát kaptunk, mindegyiket külön-külön 290 RP-ért húzhatjuk be.

Ikonok

Demacia Vice Garenhez és Demacia Vice Lucianhöz összesen hat ikon érkezik, amelyek darabját 250 RP-ért húzhatjuk be a boltból. Hetedikként egy Gamer Poro ikont kaptunk még, amit szintén a boltból szerezhetünk meg.

Emote-ok

Két elmaradhatatlan hangulatjel is érkezett. Az első a "Hívj fel!", a második a "Csak gondolj bele" fantázianevet kapta. 350 RP-ért darabját behúzhatjuk már most is!

Border

Egyedi bordereket is vásárolhatunk a Demacia Vice skinekhez, amikkel már a töltőképernyő alatt megmutathatjuk, hogy mekkora rajongói vagyunk a legújabb kinézeteknek.

Ward skin

Végül nem maradhat el az egyedi Demacia Vice őrszemkinézet sem. 640 RP-ért ez is a miénk lehet!

Az biztos, hogy nem bánt szűkmarkúan a Riot a kozmetikai tartalmakat, innentől rajtunk múlik, hogy melyikre csapunk le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Anonymous326 8 hónapja
  Nagyon gagyi az új halelösszesítő full bugos mlg részletes sebzést sem ír ki az azokat a champeket is oda rakja akik nem vettek részt asszisztban pl 3 tahm volt ott
  0 0 Válasz
 • Duvakhiin 8 hónapja
  Ja Statikk Shives torony nem de a csapattársaim enemy skillekel igen ???????? jó az új Death Recap ????
  0 0 Válasz
  • Krondesh 8 hónapja Duvakhiin
   Azt írta az eddigiben is. Szóval nem feltétlenül ott a baki, hogy újítanak a feltüntetésen. Elvileg átláthatóbb lesz, gyakorlatilag meg majd belenyúlnak (reméljük) idővel abba is, hogy ténylegesen jól is jelezze ki a kitől és mennyit kapott sebzést. O:)
   0 0 Válasz
 • Wpriot 8 hónapja
  Semmivel nem lett hasznosabb, vagy jobb, csak másképp néz ki. Klasszikus riot ;) Nagyon kíváncsi vagyok milyen developerek vannak ott, mert engem ilyenért már rég elküldtek volna, nem várnak vele TÍZ évet. (Komolyan srácok.... 10 év alatt képtelenek kijavítani valamit....)
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?