9.14 patch: Megújult a Death Recap és megjöttek a Demacia Vice skinek, ikonok, emote-ok és chromák!

9.14 patch: Megújult a Death Recap és megjöttek a Demacia Vice skinek, ikonok, emote-ok és chromák!

Rengeteg kozmetikai tartalom érkezett a 9.14-gyel, de az új Death Recapnek is örülhetünk!

A 9.14-es frissítésben nem csak 30 hősváltoztatást kaptunk, de megérkeztek az új Demacia Vice skinek, chromák, ikonok és borderek, sőt a Death Recap végre megkapta a várva várt átdolgozást, amire már évek óta vártak a játékosok. Nézzük is meg részletesen, milyen dolgokra verhetjük el a következő napokban az RP-nket!

Új Death Recap

Vége azoknak az időknek, amikor azt mutatta a játék, hogy megölt minket egy Statik Shives torony, vagy 300-at sebzett rajtunk egy Flash. Részletesebb, pontosabb és átláthatóbb lesz a halálunk, ami megkönnyíti, hogy kire is kell fókuszálni a csapatharcokban, továbbá segíti a buildelést. Nagyon nagy szükség volt már erre, mivel a korábbi Death Recap egyszerűen használhatatlan volt arra, hogy valódi releváns információkat nyerjünk ki belőle.

Demacia Vice Garen

A Miami Vice ihlette kinézetek közül Garen az első, akivel találkozhatunk. Az ióniai harcmodorban fekete öves zsaru mellizmával és hatalmas kardjával tesz rendet a neonfényben úszó utcákon, mindezt természetesen Demaciáért! A kinézetre 1350 RP-ért csaphatunk le, cserében kapunk egy teljesen megújult karaktermodellt és textúrákat, új zenei aláfestést és hangokat és egy sosem látott recall animációt!

 

Demacia Vice Lucian

Félig ember, félig gép, de kívül-belül az igazságot szolgálja. Demacia pálmafái alatt harcol a bűnözőkkel Lucian Phoenix detektív, aki nem retten vissza a tűzpárbajoktól! Szintén 1350 RP-ért húzható be a kinézet, ami hasonlóan a Demacia Vice Garenhez megújult karaktermodellt és textúrákat ad hozzá a játékhoz, kapunk egy új recall animációt, új hangokat és zenéket!

Chromák

Természetesen nem maradhatnak el a kinézeteket tovább színező plusz tartalmak sem. Mindkét Demacia Vice skinhez 7-7 Chromát kaptunk, mindegyiket külön-külön 290 RP-ért húzhatjuk be.

Ikonok

Demacia Vice Garenhez és Demacia Vice Lucianhöz összesen hat ikon érkezik, amelyek darabját 250 RP-ért húzhatjuk be a boltból. Hetedikként egy Gamer Poro ikont kaptunk még, amit szintén a boltból szerezhetünk meg.

Emote-ok

Két elmaradhatatlan hangulatjel is érkezett. Az első a "Hívj fel!", a második a "Csak gondolj bele" fantázianevet kapta. 350 RP-ért darabját behúzhatjuk már most is!

Border

Egyedi bordereket is vásárolhatunk a Demacia Vice skinekhez, amikkel már a töltőképernyő alatt megmutathatjuk, hogy mekkora rajongói vagyunk a legújabb kinézeteknek.

Ward skin

Végül nem maradhat el az egyedi Demacia Vice őrszemkinézet sem. 640 RP-ért ez is a miénk lehet!

Az biztos, hogy nem bánt szűkmarkúan a Riot a kozmetikai tartalmakat, innentől rajtunk múlik, hogy melyikre csapunk le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!