Bajban karriganék, a Fnatic csont nélkül be fog jutni a Majorre

Bajban karriganék, a Fnatic csont nélkül be fog jutni a Majorre

Nem a legacélosabb Minor valaha, de azért így is akadnak meglepetések!

Tegnap indult a harc mind az amerikai, mind az európai Minoron a fennmaradó helyekért StarLadder Berlin Major tornára. Az európai hadszínteret úgy lehetne röviden összefoglalni, hogy csapdában vannak az egerek, a vér nem válik vízzé, és a Fnatic csont nélkül be fog jutni a Majorre.

Bontsuk szét ezeket a hasonlatokat. A mousesports bicskája rögtön bele is tört a NoChance együttesébe. A tavaly decemberben megnyílt szervezetben ismerős arcokat találunk, köztük Maikelele, és STYKO (aki jelenleg beugró), illetve Devilwalkot (edzői státuszban erősíti a csapatot). Mind a két csapat "T heavy" játékot folytatott, vagyis főleg támadó oldalon hozták a köreiket. Végül 16-14-es arányban a NoChance örülhetett.

Ha irányítóként az első vagy a csapatban, egy 0-ás k/d-val, akkor tudod, hogy baj van. Forrás: hltv.org

Azért az érdekes, hogy a fő fegyvertényezők, mint ropz és frozen ramaty statisztikái mellett is, ennyire szoros küzdelemben volt része a NoChance-nak. Ha a Sprout ellen nyerni tudnak karriganék, akkor valószínűleg újra szembe néznek egymással, de akkor már Bo3-ban. Van egy olyan érzésünk, hogy akkor másképp fog végződni a küzdelem.

Ugyanebben a csoportban a CR4ZY a teljes német felállású Sproutot, és a NoChance-t is megverte, szóval a rájátszás számukra már fix, de a neheze még így is hátra van, hiszen 3 top csapatból legalább egyet meg kell verniük, ha Majorre pályázhassanak huNteréknek.

NiKo unokatestvére, huNter - Forrás: hltv.org

A B csoport már nem ennyire izgalmas, a Fnatic előbb az Ancient csapatát verte Bo1-ben, majd a North együttesét Bo3-ban, mindezt úgy, hogy a dánok összesen 11 kört hoztak két pályán. Erre mondják azt, hogy kínos! Ettől függetlenül, látva a BIG és az Ancient teljesítményét, mégis csak azt mondanánk, hogy a North tovább fog jutni a rájátszásba, ahol az ellenfelük a CR4ZY lesz.

Mindeközben az amerikai Minoron az observerek vitték a prímet! Vigyázz, bele ne nézzetek!

Tyűha, vigyáznia kell a FURIA-nak, mert lőttek a TOP10-es hltv besorolásnak, ha már a Minorról sem jutnak tovább!

A küzdelmek folytatódnak a mai nappal, ha nem szeretnétek lemaradni, akkor itt tudjátok nyomon követni az eseményt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borító: hltv.org

Kövess Minket!