Fél év kellett hozzá, de végre vége a hógolyók rémuralmának - 7/18 hotfix

Fél év kellett hozzá, de végre vége a hógolyók rémuralmának - 7/18 hotfix

A konzolból még minding megvehettük a többször kiszedett "gránátot".

Idén télen egy igen merész húzást vállalt be a Valve, ugyanis hosszú idő után nem csak a csirkékre adtak új sapkát vagy éppen pulóvert, hanem bekerült egy használható tárgy is, ami minimális sebzést okozott, ellenben teljesen elvakított egy ideig, ami igen frusztráló lehetett.

Pár héten át jó móka volt egymást megdobálni a hógolyókkal, de be kell, hogy lássuk, június és július kellős közepén már kicsit frusztráló volt a konzolból még mindig megvehető tárgy. A tegnapi patch-ből ez ismét kimaradt, de most egy apró hotfix formájában végre végleg kiszedték a játékból, legalábbis ezt állítja a Valve. Nézzük is, hogy emellett mi változott még.

  • Nem vehetünk több hógolyót a konzol segítségével
  • Szerver üzeneteket mostantól csak a Unicode szabályai szerint láthatjuk, a maradékot levágja
  • Megemelték a fontosabb szerver figyelmeztetések bufferjét, mint például az "X játékos elhagyta a szervert"

A hógolyón kívül tehát semmi érdemleges nem érkezett, de végre a nyár közepén már nem dobálhatjuk egymást Dust2-n. Egyszer minden jónak vége szakad, pedig ha más nem, hát CS-ben jó volt egymást idegesíteni a hógolyókkal, miközben odakint 40 fokos kánikula tombolt. Két napon belül ez már a második frissítésünk, a tegnapi patch tartalmáról itt olvashattok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!