Juve nincs, Liverpool van - Hosszú távú szerződést kötött az EA az angol klubbal!

Juve nincs, Liverpool van - Hosszú távú szerződést kötött az EA az angol klubbal!

A napokban attól volt hangos a videójáték szegmens, hogy a FIFA20-ban a Juventus neve, címere és stadionja biztosan nem lesz elérhető, viszont most kiderült, hogy a Liverpool a kanadaiak mellett kötelezte el magát.

A Liverpool FC hosszú távú partnerséget kötött az EA Sportssal, amivel szeretnék még közelebb hozni a klub értékeit és a virtuális futballt a rajongókhoz. A vörösök weboldalán tett bejelentés szerint az EA Sports lesz a klub hivatalos futballszimulátor partnere. Ennek értelmében közösen dolgoznak majd azon, hogy olyan tartalmat gyártsanak, melyet a világ minden táján élő szurkolók élvezhetnek.

Első körben közzétettek egy videót, így ízelítőt kaphatunk mi vár ránk a jövőben:

Billy Hogan, a Liverpool ügyvezető igazgatója a következőket mondta:

"Mind a pályán, és azon túl is mindig szerettünk új utakat találni, hogy közelebb hozzuk a rajongóinkat a klubhoz, melyet imádnak. Ez az együttműködés az EA Sportssal lehetőséget ad számunkra, hogy még jobban közeledjen a két tábor egymáshoz. Nagyon izgalmas új kihívás ez számunkra, hiszen elképesztően érdekes a gaming világa, nagyon várjuk már a közös munkát a következő években."

Az EA egyik régiós felelőse, Samantha Ebelthite hozzátette:

"Mindig is arra törekedtünk, hogy elhomályosítsuk a virtuális és valódi futball közötti határokat. A Liverpool FC-vel együttműködve örömmel folytatjuk ezt a munkát és lépünk egy teljesen új terepre, és ezzel páratlan örömet biztosíthatunk a rajongóknak a világon.

„Fantasztikus, hogy mi lehetünk a klub hivatalos játékpartnere, és nagy izgalommal vágunk neki az előttünk álló időszaknak."

A Konaminak egyébként június 30-án lejárt a szerződése a Liverpoollal, viszont ők azt osztották meg a közösségükkel, hogy a játékban továbbra is elérhető lesz a klubcsapat.

Az EA SPORTS FIFA 20 szeptember 27-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-re és PC-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!