A Juventus kikerül a FIFA20-ból! - Hivatalos

A Juventus kikerül a FIFA20-ból! - Hivatalos

Néhány csapatról már tudtunk, hogy szerződést kötött a PES-sel, de ez a megállapodás azt eredményezi, hogy hivatalosan csak a Konami játékában tűnhet fel a zebracsíkos együttes.

Korábban már írtunk róla, hogy a Manchester Uniteddel és a Bayern Münchennel is megállapodást kötött a Konami a PES2020 kapcsán. Ez azt eredményezi, hogy a FIFA20 mellett a másik futball játékban is licencelt angol és német csapatot, valamint stadiont láthatunk. Ez alapvetően nem olyan nagy érvágás a EA Sportsnak, bár mindig is nagy erősségük volt, hogy náluk az összes topbajnokság klubcsapata megtalálható volt.

Most viszont egy óriási csapás érte a kanadai céget, ugyanis a Juventus és a Konami bejelentette, hogy exkluzív szerződést kötöttek egymással a következő évre. Ez pedig azt jelenti, hogy a mezük, címerük, a klub neve és stadionja (Allianz Stadium) hivatalos formában csak a PES2020-ban jelenhet meg.

UPDATE

Ennek hatására a Konami rögtön közzé is tette a külön Juventust bemutató videóját, és ha szeretnétek megnézni mi marad ki a FIFA20-ból, akkor most megtehetitek:

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy a játékosok nevével mi a helyzet. Nem nyilvános, hogy vajon az öreg hölgy futballistáinak nevét egyáltalán használhatja-e a EA Sports, de ha nem, az hatalmas veszteség, hiszen olyan labdarúgóknak kényszerülnének valami álnevet adni, mint Cristiano Ronaldo, Dybala, Chiellini stb. Nektek mennyire hiányzik majd a Juventus?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!