Standard Ranked statisztika: ezek a legnépszerűbb 7+ manás varázslatok!

Drágák és meccseket fordíthatnak meg. Kevés pakliban fordulnak elő, de a 7+ manás varázslatokra mindig lehet számítani.

Egy 7, vagy több manás varázslattól elvárható az, hogy valami hatalmas fordulatot hozzon a mérkőzés alakulásába. Összegyűjtöttük az öt legnépszerűbb ilyen spellt, amikkel találkozhatunk a Standard Ranked játékmódban!

Power of Creation

Néhány hónappal ezelőtt sokkal több deckben fordult elő a Mage új idézős lapja, azonban rájöttek a játékosok, hogy enélkül is hasítanak a Conjurer's Calling köré épült változatok. Önmagában az, hogy 8 manáért kapunk 12 manányi testet elég jó, de ehhez még hozzáadódik Khadgar képessége, így 10 manából brutális boardot generálhatunk. A probléma ezzel, hogy túl lassú és a tizedik körig eljutni nem egyszerű a Khadgar Summon Mage deckekkel, így inkább stílust váltott Jaina és kizárólag a Giantekre bízza a dolgot a Power of Creation helyett. Cserében az early game-et próbálja megnyomni, hogy ne gyorsulhassák le a Tempo / Aggro paklik.

Összes deck 1,1 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 49,6 %

Twisting Nether

Kicsit furcsa látni a Twisting Nethert a listán, ugyanis a Warlock deckek közül csak a Zoo ér el értékelhető eredményeket, abban meg nincs helye a leszedésnek. Benne van a pakliban, hogy alacsonyabb Rankon vitézkedő kártyás társaink használják főleg a kártyát, akik még próbálgatják a lapkészletüket, amiket Gul'danhoz nyitottak. Ahogy haladunk Legend felé, úgy lesz a Twisting is egy halott kártya.

Összes deck 1,3 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 43,2 %

Mass Resurrection

Wildban elképesztően népszerű és pokolian erős a Big Priest, amiben kulcsfontosságú szerepe van a Mass Resurrectionnek. Standardban megmaradt a Resurrect Priest egy off-meta szinten, amivel inkább funolni, mint haladni lehet a ladderen.

Összes deck 1,9 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 47,9 %

Kangor's Endless Army

Tier 2-ben vitézkedik hétről hétre a Mech Paladin, amiből nem hagyható ki a Kangor's Endless Army. Egy mozdulattal építhetjük újra a boardot, amivel simán visszajöhetünk, sőt akár azonnal meg is nyerhetjük a mérkőzéseket. Aki szeretne egy kevésbé népszerű, de működőképes paklival játszani és megvan neki a Kangor's Endless Army, akkor bátran összerakhatja a Mech Paladint. Nem fog csalódást okozni.

Összes deck 4,1 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 54,6 %

The Forest's Aid

Nem volt kérdés, hogy a Token Druid egyik meccsfordító lapja lesz az első. A The Forest's Aidből kötelező kettőt is játszani, mivel a legtöbb ellenfél egyszerűen kifogy a nyolcadik körre a leszedésekből. Mivel Twinspell tulajdonsággal is rendelkezik, így akár egymásutáni négy körben is kitehetünk öt darab 2/2-es Treantet az asztalra.

Összes deck 5,9 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 56,9 %

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!