Off-meta deckek, amiket érdemes megpörgetni a Saviors of Uldum előtt!

Off-meta deckek, amiket érdemes megpörgetni a Saviors of Uldum előtt!

Öt off-meta paklit mutatunk, amiket érdemes kipróbálni a SoU érkezéséig. 

Az új kiegészítő általában új metával is jár, ezért semmi sem garantálja, hogy a Saviors of Uldum érkezése után a mostani meta, vagy off-meta deckek megállják majd a helyüket az új környezetben. Mutatunk öt off-meta paklit, amik most még alkalmasak arra, hogy nyerni is tudjunk velük, de ki tudja milyen sors vár rájuk augusztus 6-a után!

Mech Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GBq8Ezge8/AKggAPMgQOPggMMMNMB2QexCMIImPsC9v0CiYADjIAD3IYDxIkDiJ0DAA==

A Zoo Warlock már évek óta kirobbanthatatlan a legnépszerűbb deckek közül, még akkor is, ha a teljesítménye messze elmarad az elvártaktól. A Mech Zoo és a sima Zoo is szenved a jelenlegi Standard metában, de egy-egy jó runhoz még mindig nyugodtan össze lehet rakni, mivel a lapok között nincs semmilyen meglepő változtatás, bár a Whirlglider létjogosultságát azért meg lehet kérdőjelezni. Gyors, néha erős is, de mindenképp egy olyan deck, amit bátran lehet pörgetni a ladder minden pontján.

Big Shaman

Deck kód: AAECAaoICCCkA6IJp+4CoIADjIUDxJkDxZkDC5UBlAP+Bf8Fsgaf/QKKhQO9hQOtkQOKlAOPlAMA

A szórakoztató faktort kimaxolja a Big Shaman, ami őrületes fiesztákat képes előadni már az 5-6. körben is. Képzeljük el azt a helyzetet, amikor a Far Sightból húzunk egy Muckmorphert, amiből kapunk egy Big Bad Archamge-et, ami megidéz a boardra egy Cairne Bloodhoofot. Nem a legvalószínűbb forgatókönyv, de ezekért a pillanatokért érdemes összerakni a fenti paklit, bár haladni azért nem könnyű vele.

Big Paladin

Deck kód: AAECAZ8FCMUE+gaiCfH+AqCAA72GA9aZA4qaAwuMAdwD4Qf8/AL7/gKLgAPshgP5kwOQmgO0mwOGnAMA

CheeseHead is gondolkodott rajta, hogy a Big Paladint vigye a las vegasi versenyre, azonban végül lemondott róla, pedig megfelelő szituációban képes meglepetéseket okozni. Nagyon, nagyon drága deckről van szó, így kifejezetten ehhez nem éri meg lapokat legyártani, hiába lehet egy jó pillanatban elsütött Duel!-lel szinte azonnal megnyerni a meccseket.

Nomi Priest

Deck kód: AAECAa0GApeHA9KZAw7lBKQH9gelCdIK8gz7DL3zAtD+AuaIA+uKA+qMA7CRA5ibAwA=

Másfél hónapja még az egyik legnépszerűbb választás volt a Nomi Priest, főleg Legenden belül. Azóta átalakult a meta, mivel megjelent a SN1P-SN4P, ami a deckek 42 %-ában helyet követel magának. A Nomi Priest továbbra is jó választás lehet Legenden belül, nem is változtattak semmit rajta, azonban Legenden kívül nem igazán szabad erőltetni, mivel csak kudarcélményekkel gazdagodunk.

Heal Druid

Deck kód: AAECAZICDN4F7QWFBvYH+QyM+wLo/AL1/AKggAPTlAPWmQPJnAMJQJMExAaYB43wAvLxAr/yAsqGA7mUAwA=

Többen is a Lucentbarkban látták a Druid jövőjét, azonban egyelőre a hatalmas fa nem képes arra, hogy önmagában tényezőt faragjon a Heal Druid koncepcióból. A lassú kombó pakliban minden arról szól, hogy a Lucentbarkot sikerüljön minél több példányban megidézni a boardra, majd bízni kell abban, hogy az ellenfélnél nem lesz rá valódi megoldás. A Mech deckek uralkodásának idején hiú ábránd azt gondolni, hogy túlélhetnek akár csak egy kört is a Lucentbarkok, mivel minden deckben ott a Silence, ami azonnal véget vet a mókának.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!