Megjöttek Saviors of Uldum hősei: Reno, Brann, Elise és Finley az új Legendary kártyák!

Megjöttek Saviors of Uldum hősei: Reno, Brann, Elise és Finley az új Legendary kártyák!

Saviors of Uldum hősei nem rejtőznek többé a bokorban. Itt van Reno, Brann, Elise és Finley!

Sokáig rejtegette őket a Blizzard, azonban a rajongók elől nincs menekvés. Visszatértek a League of Explorers hősei, köszöntsük együtt a megújult Renot, Brannt, Elise-t és Finleyt, a Saviors of Uldum új Legendary kártyáit!

Reno the Relicologist

LoE után csalódást kelthet az új Reno Jackson, ami a hatodik körben mindössze csak tíz véletlenszerűen kiválasztott minionra (!) irányuló sebzéssel bünteti az ellenfelet. Az egykori fénye teljesen megkopott az öreg kincsvadásznak, így önmagában teljesen használhatatlannak tűnik. Mivel nem lehet duplikáció majd a Reno deckekben, így óriási áldozatokat kell hoznunk, ha az új Renot szeretnénk játszani egy pakliban. Valószínű ez semmilyen körülmények között nem éri majd meg.

Dinotamer Brann

Két manával olcsóbban tudjuk megidézni az öreg King Krusht, cserében rengeteg mindent fel kell áldoznunk. A duplikációk hiányát egyszer már megélte a Hunter, mivel az egykori Reno Hunter legalább off-meta szinten létezett az adott metában. A mostani körülmények között nagyon nehéz elképzelni, hogy csak és kizárólag Dinotamer Brann miatt bárki is úgy gondolja majd, hogy megéri az áldozatot az olcsóbb King Krush. Ebben a formában az új Legendary Brann nagyon karcsúnak tűnik.

Sir Finley of the Sands

Az első izgalmasabb Legendary a listán. A fejlesztett Hero Power kifejezetten csábító lehet, mivel a Genn és Baku eltávozott Wildba, ahogy korábban a Justicar is tette mindezt. Csak annyi lesz a dolgunk, hogy a kezdőkézbe valahogy odavarázsoljuk az új Finleyt, így azonnal élvezhetjük az új és egyben fejlesztett Hero Powert. Mivel nem csak Paladin HP-t kaphatunk majd, így különböző irányokba is elvihetjük a decket, de a duplikáció hiánya miatt valószínűleg a Midrange / Control vonalon kell mozognunk.

Elise the Enlightened

Ideális esetben ezt a lapot csak akkor akarjuk kijátszani, ha a kezünkben lesznek olyan lapok, amiket megéri duplikálni. Különben egy rosszabb "laphúzásnak" számít, amiért gyakorlatilag az egész deckünket feláldoztuk. Tételezzük fel, hogy a Druid úgy szeretne nyerni, hogy Elise a pakli része, így minden lapból maximum csak egyet választ a maradék huszonkilenc helyre. Jogos a kérdés, hogy ebből a huszonkilenc lapból mit tud összehozni Malfurion, amivel még a meccsek megnyerésére is reális esély van. Jelenleg valószínű semmit, de a maradék Saviors of Uldum lapok ezen esetleg változtathatnak.

Ti mit gondoltok az új Legendary Saviors of Uldum kártyákról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!