Megtörte a játékot a 9.14-es frissítés , jött is a 7 órás javítás

Megtörte a játékot a 9.14-es frissítés , jött is a 7 órás javítás

A tegnapi patch, a sok újdonság mellett egy vagonnyi bugot is hozott magával. De megérkezett a javítás.

Tegnap megérkezett a 9.14-es frissítés, amit már a Riot és a játékosok is nagyon vártak. Az előzetes bejelentések alapján várhattunk egy nagy csomag buffot és nerfet, különböző hősökre, a Teamfight Tactics Ranked módját és még némi balanszolást is ebbe a módba. A hivatalos kiírás szerint a legnagyobb változásokat az alábbi cikkünkben találjátok, ha lemaradtatok volna róla.

Ha papíron nézzük, akkor örülhetnénk, hiszen egy igencsak szép csomagot kaptunk, ami rendesen felfrissíthette volna a játékokat. Ehelyett kaptunk egy olyan patch-et, ami tele volt hibával, több mint 15 hősnek volt olyan hibája, ami egyenként is elég lett volna ahhoz, hogy megtörjön egy-egy meccset. Csak hogy egy példát kiemeljünk, Annie passzívja teljesen megbolondult. Miután egyszer sikerült elérni vele a negyedik stacket, utána hiába ment ki és stunolt a következő varázslat, a stackek nem vesztek el.

Persze nem ez volt az egyetlen, de a hibákkal a Riot munkatársai is tisztában voltak és mindenkit megnyugtattak, hogy már dolgoznak a javításokon. Mondjuk azt nem lehet elmondani, hogy ez egy egyszerű fix volt, hiszen a fejlesztők hét órán keresztül próbálták kibogozni a szálakat, aminek az eredménye a következő Tweet lett.

Tehát a krízisnek vége, ismét lehet pörgetni a Ranked meccseket. Mondjuk az tuti, hogy nem sikerült minden apróságot javítani még. Mind a Summoners Rift, mind pedig a TFT esetében találunk még kisebb-nagyobb bugokat. Reméljük nemsokára ezeket is javítják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!