Coldzera vagy az OpTic Gaming? - Visszatérhet a 100 Thieves!

35 milliós költségvetésemelés után térhet vissza a 100 Thieves!

Emlékeztek még a 100 Thieves-re? A brazil csapat, ami a Major döntős Immortals 4 játékosára építve készült meghódítani nem csak a brazil, de a nemzetközi profi CS:GO-t is, aztán egyszer csak eltűntek. Alig több, mint egy hónap alatt a szervezet a teljes csapatot elengedte, gyakorlatilag egyetlen hivatalos mérkőzés lejátszása nélkül.

Rengeteg gonddal találta szemben magát a tiszavirág életű csapat anno, az amerikai bevándorlási törvény miatt kénytelenek voltak kihagyni az első versenyüket, az akkor még meglehetősen friss Immortals-balhé is rányomta béllegyét a csapatra, kNgV- viselkedése pedig több, mint valószínű, hogy tűrhetetlen volt. A 100 Thieves feladta a 2018-as szezont, kNgV- a saját útját járta, a többiek viszont a későbbiekben is együtt próbálták megvetni a lábukat, több-kevesebb sikerrel. 
Korábban is elmondta már Matthew "Nadeshot" Haag, a csapat tulajdonosa, hogy tervezik a visszatérésüket a CS:GO-ba, most úgy látszik eljött ez az idő. A legfrissebb Nadeshot videó legalábbis erről árulkodik. Ha kicsit is érdekel az e-sport a konkrét meccseken túl, akkor máris érdemes megnézned a videót, hiszen rengeteg érdekességet hallhatunk benne, körülbelül 4 percnél viszont elhangzik a mondta, "Lesz egy CS:GO csapatunk, jön a 100 Thieves CS:GO csapata."

A legtöbben azonnal egy úgy brazil sztárcsapat születését vizionálják, méghozzá az MIBR csapatától elköszönő coldzera köré építve, a valóság viszont az, hogy lehet már ismerjük a 100 Thieves csapatát, csak még más néven. A jelenleg teljesen dán felállással játszó OpTic Gaming ugyanis nemrég került az Immortals égisze alá, és minden bizonnyal a brazil szervezet nem azért vette meg a csapatot, hogy aztán ugyanott folytassák, mint korábban. Könnyen lehet, hogy már alakul az Immoratls és a 100 Thieves közötti megállapodás, ami a k0nfig-refrezh-MSL-niko felállást tenné meg a 100 Thieves új csapatává. Hogy ki lehet az ötödik játékos az viszont továbbra is kérdéses, hiszen az OpTic jelenleg beugróval kénytelen játszani, miután szinte napra pontosan egy hónapja elküldték a csapatból Snappi-t.

Mit gondoltok, melyik lehetőség a valószínűbb? Coldzera-val tér vissza a 100 Thieves, megszerzik az OpTic-ot vagy esetleg egy teljesen más csapat van formálódóban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!