4K-s videón, mozgásban láthatjuk a CoD: Modern Warfare 2v2 játékmódját

Három pályát és számos fegyvert is megtekinthetünk közben.

A legújabb Call of Duty, a Modern Warfare 2019 megjelenésére már nem kell olyan sokat várnunk, október 25-én, azaz közel három hónap múlva már minden CoD fanatikus a kezében tarthatja majd a saját példányát, ez pedig azt jelenti, hogy apránként még több információ lát napvilágot a játékhoz köthetően.

Már önmagában a sztori vonal is ígéretesnek tűnik, hiszen Captain Price is visszatér, ám ami nekem igazán szimpatikussá teszi a játékot, az az aktuális problémák falkarolása. Ami az online vonalat illeti, számos pletyka kering arról, hogy milyen módok lesznek benne elérhetőek, természetesen a battle royale vonalon pörögnek a legjobban az emberek, hiszen a játékosok egy jelentős része reméli, hogy nem lesz, míg egy kemény mag azért bízik benne.

Ami viszont biztosan lesz, az egy 2v2 mód, amely a Gunfight nevet kapta. Kis méretű pályákon kell majd farkasszemet néznünk két ellenféllel, és a lehető leggyorsabban likvidálni őket. Íme a hivatalos játékmenet videó:

A közel 6 perces felvételen összesen három pályát, illetve jó néhány fegyvert láthatunk, egész biztosan megtalálja majd mindenki a hozzá legközelebb álló stukkert. A videót egyébként PS4 Pro készüléken rögzítették, és abszolút pozitív fogadtatást kapott, reméljük, hogy a játék további bemutatóinak is így fog örülni a közösség.

Nektek hogy tetszik a 2v2 mód?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!