Ingyenes és megmarad: húzzátok be a zseniális Limbot!

Az ingyenes Limbot kötelező behúzni minden gamernek!

Újabb kihagyhatatlan ajánlattal készült nekünk az Epic Games Store, ezúttal 8 euró, azaz 2600 forint helyett húzhatjuk be ingyen a Limbot, a puzzle-platformer játékot.

 

Az egyedi atmoszféra, a különleges látvány és a végig nagyon feszült játékmenet együttese a legjobbak közé emelte a lassan 9 éves játékot. 2010 júliusában a Playdead csapata valami egészen elképesztőt tett le az asztalra és ezzel beírták magukat a történelemkönyvekbe. A Limboról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, nem véletlen nyert meg több rangos díjat is és tartják az egyik legjobb független fejlesztésű játéknak valaha.

Viszonylag gyorsan kipörgethető még úgy is, hogy helyenként igen nehéz feladványok elé állít minket a program. Az ügyességünket és az idegszálainkat teszteli, de kizárólag pozitív értelemben. Akinek eddig elkerülte a figyelmét, vagy sosem jutott el addig, hogy lecsapjon rá, az látogasson el az Epic Games Store oldalára és már töltheti is az ingyenes Limbot.

Jövő héten két játékkal is kedveskedik a rajongóknak az Epic, ugyanis a Moonlighter és a This War of Mine is a könyvtárakba kerülhet teljesen ingyen. Mindkét cím kihagyhatatlan minden videojáték rajongónak, így már most állítsatok be értesítést július 25-ére, mivel csak egy hétig lesz elérhető a különleges akció. Lehet idegenkedni azoktól az értékektől, amiket az Epic Games Store képvisel, de az elvitathatatlan tőlük, hogy az ingyen játékokkal nem spórolnak, és tényleg nagyszerű alkotásokat kínálnak a felhasználóiknak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!