A világ legyorsabb gamer egerét dobta piacra az Endgame Gear, ez az XM1!

A világ legyorsabb gamer egerét dobta piacra az Endgame Gear, ez az XM1!

Nagyon könnyű és szupergyors. Nagyot robbantana a gamer egerek piacán az Endgame Gear!

Az Endgame Gear a világ egyik, ha nem a leggyorsabb egerével próbál betörni a gamer piacra. Kifejezetten e-sportolóknak készítették a mérnökök az XM1 névre keresztelt gamer mouse-t, ami azonnal felkeltette a játékosok érdeklődését. Még a CSGO legendás alakja, s1mple is kitért rá, de mit tud ez az egér, hogy a világ egyik legismertebb profija is megemlítette?

Nem cifrázta túl a gyártó a dizájnt, ugyanis egy letisztult fekete egeret foghatunk a kezünkbe, amin az Endgame Gear logón kívül semmilyen fény, vagy lyuk nem töri meg az összképet. Ennek ellenére mindössze 70 grammot nyom az egész hardver, amivel a jelenlegi versenytársak közül alig előzi meg valamelyik ebben a kategóriában. Kifejezetten jobbkezesek számára tervezték, a gombokat is úgy alakították ki és sajnos ezen nem lehet sehogy sem változtatni. A szenzor is a prémium kategóriát képviseli, mivel a korábban kizárólag csak a Razerben látott Pixart PMW3389-et pakolták bele a tervezők az XM1-be. A válaszidő egy szabadalmazott technológiának köszönhetően kevesebb, mint 1 millisecundumra csökkent, amivel az egyik leggyorsabb jelenleg a világon.

Programozható gombokból csak ötöt találunk az egéren, kettő felül, kettő oldalt helyezkedik el, illetve a görgőt sem szabad elfelejteni. 50 millió kattintást is kibír az egér, így nem lesz probléma azzal, ha minden egyes nap aktívan használjuk. Az árak tekintetében sem szállt ez Endgame Gear, már 60 euróért, azaz nagyjából 20 000 forintért előrendelhető külföldről az XM1, de hamarosan a Caseking Hungary oldaláról is rendelhető lesz majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!