Megérkezett a nagyon cuki Murmy és a Paladin Questje, a Making Mummies!

Két újabb Saviors of Uldum lapot mutattak be. Itt a Murmy és a Making Mummies!

A Reborn mechanikából eddig nem sokat láttunk, de a Saviors of Uldum legújabb két lapja ehhez a képességhez kapcsolódik. Itt a Murmy és a Making Mummies!

Murmy

A cukiságfaktort ezúttal is kimaxolta a Blizzard, ugyanis megkaptuk a már nagyon várt aranyos múmiát, a kötelező egy dropot, a Murmyt. Mivel Murloc és Reborn is lesz egyszerre elképzelhető, hogy nem is lesz rossz ez a kártya. A Reborn gyakorlatilag egy Deathrattle effektként működik rajta, kicsit hasonlít a Mecharoohoz. Murloc paklikban és a Making Mummies mellé is odaillik, mindenképp számolhatunk vele a jövőben, ha lesz kifejezetten Murloc és Reborn deck.

Making Mummies

A Paladin új Legendary Questje a Reborn mechanikára támaszkodik. Mindössze öt ilyen képességgel rendelkező lényt kell kijátszani, hogy megkapjuk a jutalmat, az Emperor Wrapst.

Az új Hero Power kifejezetten erős lehet majd a Deathrattle, illetve Reborn lényekkel, mivel ki ne szeretne 2/2-es Mechano-Egget, vagy még egy Mechanical Whelpet mindössze két manáért. Nagyon erősnek tűnik ez az új képesség, amire bátran építhet a jövő Reborn / Deathrattle / Mech Paladinja. Csak barátságos lényt másolhatunk le vele és kell hozzá az, hogy legyen valami a boardon, de ideális esetben a mid / late game helyzetekben ennél több nem igazán kell ahhoz, hogy megoldhatatlan feladat elé állítsuk az ellenfeleket.

Nektek hogy tetszenek az új lapok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!