Hirdetés

Újabb Choose One varázslatot kapott a Druid, itt a Hidden Oasis!

Loemifar | 19/07/19 18:13
Cikk mentése

A Choose One varázslatok száma eggyel gyarapodott, ugyanis a legújabb Saviors of Uldum lap ezt a vonalat erősíti.

Hirdetés

Viszonylag kevés lapot mutattak még be eddig Malfurionhoz, de a legújabb Hidden Oasis lenyugtathatja a Malfurion pólóban rosszallásukat kifejező kártyásokat. A Saviors of Uldum mai lapjaiból itt az utolsó!

Hidden Oasis

A Choose One effektet kifejezetten szeretni szokták a játékosok, mivel a választás lehetősége felértékelődik a legtöbb szituációban. Tulajdonképpen két lapot gyúr egybe a Blizzard, amikor ezeket megalkotja ez a Hidden Oasis esetében sincs másképp. Az első választással egy 6/6-os Ancientet (nem Treant) kapunk, ami még Taunttal is rendelkezik. Hat manáért egy ilyen lény kifejezetten jónak számít, elég csak abba belegondolni, hogy a Lord of the Arena hat manáért 6/5-ös Taunt testet ad. A második választás sokkal gyengébbnek tűnik, mivel 12 életerőt gyógyíthatunk bármilyen célponton. Manánként két életerő nem éri meg igazán, de ha belevesszük a képbe az új Druid Questet, akkor nem is tűnik vészesnek ez a képesség.

Egy lassabb, esetleg Heal Druidban a Quest valószínű kész lesz a hatodik körig, utána egy 6/6-os Taunt ÉS 12 életerő visszatöltése kifejezetten meccsfordító hatással bírhat. Lucentbark mellé esetleg egy működőképes változatot összerakhatnak majd a játékosok, így kizárólag a Choose One effektes lapok mellett lenne egy másik win condition is a pakliban. Természetesen Arénában ez a lap nagyon is jó lesz majd, mivel egy erősebb Lord of the Arenaként érkezhet meg a boardra.

Nektek mi a véleményetek a Hidden Oasisről?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?