Rekkles ismét a kispadon, G2-ingolhat a Fnatic is!

Rekkles ismét a kispadon, G2-ingolhat a Fnatic is!

Igaznak bizonyultak a pletykák, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy tényleg mid-adc csere lesz-e.

Most hétvégén folytatódik a LEC nyári szakasza, ahol minden egyes forduló után egyre inkább emelkedik a tét. Épp nemrég olvashattátok nálunk, hogy a Misfits teljes csapatát lecserélte, az eheti meccsüket pedig biztosan az akadémiából felhozott játékosokkal játsszák le. A tegnapi napon viszont egy másik nagyon fontos csere is történt, amit ugyancsak megjósoltunk. A Rogue elleni mérkőzésén ugyanis a Fnatic kispadra ültette Rekklest, helyette pedig az akadémia középső ösvényese, Magifelix ugrik be.

Egy pár nappal ezelőtt cikkünkben már megemlítettük, hogy a Fnatic játékosok OP.gg-je nagyon árulkodó volt. Magifelix Broxah-val duózott jó pár meccset, ami egy középső ösvényesnek és egy dzsungelesnek szinte kötelező, hisz ott alakul ki a legtöbb, véletlen 2v2 a játékban. Emellett viszont Nemesis Hylissanggal játszott sokat, két különböző felhasználói fiókon is, így könnyen előfordulhat, hogy a Fnatic - még ha csak egy meccs erejéig is - meglépi azt, amit a G2 a tavaszi szezon előtt. Magifelix bekerül midre, míg Nemesis ADC-ként folytatja az alsó ösvényen. 

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy mindez csak egy teszt, de ha jobban működik a csapat, akkor Rekklesnek ismét rossz napjai lehetnek, ezúttal viszont nem Bwipo, hanem Nemesis veszi el az ösvényét. A rengeteg intő jel ellenére a G2-nak nagyon bejött a csere, így könnyen előfordulhat, hogy Európa másik vezető csapatának is működni fog.

Mindenesetre ma 21:00-kor kiderül, hogy miként áll fel a Fnatic és milyen meccset játszanak a Rogue ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!