Hirdetés

A Misfits a teljes csapatát kispadozta, az akadémiai csapat kapott lehetőséget

Wolfi | 19/07/19 12:18
Cikk mentése

Veterannak tényleg igaza volt, egész csapatot a szezon kellős-közepén még nem igazán dobtak ki.

Hirdetés

A tavaszi szezon előtt igazi szupercsapatként láthattuk a Misfits-et. Hans Sama Európa egyik legjobb ADC-je volt, míg a két új érkező, Soaz és Gorilla neve csak tovább húzta a minőséget a csapatban. Erre jön még Febiven a középső ösvényen és egy igen ingatag Maxlore. Ennek az ötösnek kellett volna lennie annak, aki meg tudja szorongatni a G2-t és a fnatic-ot. A tavaszi 8. hely még betudható volt annak, hogy tart az összeszokási fázis, de amit most nyáron produkáltak az botrányos. 2 győzelem, 7 vereség, az utolsó hetekben pedig még az Excel is jobb csapatnak tűnt, mint ők. Nem is csoda, hogy ezt mindenki megelégelte és a vezetőség úgy döntött, hogy felhozzák az akadémia csapatot, legalábbi Soaz tweetjei erről árulkodnak.

Az igen hosszú threadben arról beszél, hogy nagyon tehetségesnek tartja a csapattársait, de annak az első perctől nem örült, hogy a vezetőség nem engedte egy erős alap létrejöttét, ugyanis már az első perctől kijelentették, hogy 10-en lesznek a csapatban és néha cserélgetni fognak. Ezzel nem szeretné ledegradálni Lidert és Kireit, de így lehetetlenné vált az összeszokás. Soaz és Hans Sama olyannyira szívükön viselték a tavaszi bukást, hogy saját zsebből bootcampeltek Koreában, hogy tovább fejlődjenek. A nyári szezon jól indult, de végül hamar kisiklott minden állítása szerint, így a vezetőség az akadémia csapat mellett döntött a LEC-ben is.

Soaz és Gorilla szinte biztosan távozik a Misfitstől, utóbbi biztosan elhagyja a kontinest is, de Soazon sem lepődnénk meg, ha inkább Amerikában vagy egy ázsiai régióban keresne magának új csapatot, ugyanis Európában ez az egyik legtelítettebb ösvény a középső mellett.

Véleményem szerint az akadémia csapat sem fog túl sok vizet zavarni a LEC-ben, az Excel és a Vitality társaságában marad az utolsó helyek egyikén a Misfits.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Mezeicho 4 hónapja
    sOAZ az egyik kedvenc játékosom a mai napig szomorú vagyok a történtek miatt
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?