Micropatch érkezett, 6 hős terítéken

Micropatch érkezett, 6 hős terítéken

A fejlesztők micropatchet kellett alkalmazzanak a kialakult állapot miatt.

A 9.14-es frissítés rengeteg változtatást hozott magával, elég ha csak arra gondolunk, hogy 35 hős változott, megérkezett az új Death Recap, ami sajnos hasonlít elődjére, továbbá a TFT ranked módja is bekerült végre a játékba, így az igazi fanatikusok is végre élvezhetik a ladderelés valódi élményét.
A frissítésben azonban volt valami, ami megkavarta a porfelhőt és sorra halmozta fel a hibákat, melyeket a fejlesztők több órányi munkával tudtak csak nagyjából helyrehozni, a kisebb javítások még jelenleg is folyamatban vannak. Olyan hibákról volt szó, mint Annie csak egyszer kellett felstackelje a stunt, majd azt követően az egész mérkőzésen megmaradt neki, vagy Mordekaiser az ultijában nem sebzett a saját Q képességével, vagy Qiyana nem sebzett egyáltalán a Q képességével.

Ezek azonban csak a felszín, a mélységben voltak ennél sokkal cifrább hibák is, de most ebbe ne is menjünk bele. Most, hogy kezd elülni a baj, a fejlesztők végre megfigyelhették, hogy milyen eredményeket hozott a 9.14-es frissítés, ezáltal pedig azonnali micropatchre ítéltek 6 hőst. Nézzük, kik azok és milyen változtatást kaptak.

Erősítések

tahmA passzívja alap sebzése 2,5%-ról 4%-ra növelve, a maximális életerő alapján. Q képességén a töltési idő 8/6 másodpercről fix 5 másodpercre csökkent. Szintén itt a lassítás mértéke 30-50%-ról 30-70%-ra nőtt.akaAz alap életereje 550-ről 575-re, míg az alap életerő regenerációjának az értéke 6-ról 8-ra nőtt.gaQ képességén a mana költség 80-100-ról 70-90-re csökkent.

Gyengítések

fizzPasszívján a sebzés 4-ről 3-ra csökkent.cassVárható volt, hogy túl erős lesz, nem is kellett sokáig várni, a fejlesztők máris hozzányúltak, ezúttal egy kis pórázt rakva rá. W képességén a töltési idő 24-12-ről 24-16-ra mőtt. Mindemellett E képességén a gyógyítás 13-25%-ról 12-20%-ra csökkentve, a varázsereje alapján.ssSe nem erősítés, se nem gyengítés, inkább egy finomhangolás kategóriába tartozik Singed módosítása. A Q képességén az újbóli használat várakozási idejét eltörölték, a korábbi érték 0,5 másodperc volt.

Ti mit gondoltok, kellene még valakin változtatni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!