A Riot megfeledkezett az idei MSI jutalmakról?

A Riot megfeledkezett az idei MSI jutalmakról?

A 2019-es Mid-Season Invitational verseny még május közepén ért véget, jutalomról azonban szó sincs azóta sem.

A 2019-es MSI volt az év egyik legnézettebb rendezvénye, ami nem is csoda, hisz olyan meglepetéseknek lehettünk szemtanúi, amelyeket legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna elsőre.
Győztese a G2 Esports, kik 400.000 dollárral lettek gazdagabbak, maguk mögé utasítottak olyan csapatokat, mint a Team Liquid, az Invictus Gaming és az SK Telecom T1.

A fejlesztők minden évben megünnepelték a játékosokkal közösen, hogy ki nyerte az MSI-t, továbbá a játékosoknak is kedveskedtek ilyenkor némi aprósággal. Idézői ikonok, leárazott, tematikus hőskinézetek, XP, illetve akkoriban még IP boost hétvége is volt néha, hogy ünneplésünket ily módon is kifejezhessük.

Korábbi esztendőből példa:

Az idei esztendő során, az EU győzelmét követően azonban beállt a csend. Se egy közlemény, sem pedig egy hivatalos bejelentés arról, hogy lesz, vagy nem lesz, vagy bármi. Kettő hónapja, hogy véget ért a rendezvény, így valószínűleg csendben elkönyvelhetjük magunknak, hogy ez a szőnyeg alá lett seperve.

Elképzelhető, hogy az új fajta rendezvény, a Trails, a házak csatája volt az újítás számunkra az esemény időtartamára? Lehet. Semmi sem kizárt, mindenesetre ahogy a mondás is tartja, a remény hal meg utoljára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!