FIFA20 Karrier mód & Pro Clubs: Az EA hallgat a közösségre!

FIFA20 Karrier mód & Pro Clubs: Az EA hallgat a közösségre!

A játékban megtalálható karrier módot sokan szeretik, azonban a kiadó nem szokott rá nagy figyelmet fordítani, ami egyrészt meglátszik, másrészt pedig a rajongók csalódottságát fokozza.

A FIFA18-ban látott átvezetőket a futballista vásárlások során nagy örömmel fogadták, azonban a FIFA19 vajmi kevés újdonsággal szolgált, ami felbőszített egy jelentős réteget. Persze a Bajnokok Ligája az nagyszerű pluszt jelentett, de lehetett volna még mit kitalálni.

Mivel látszik, hogy az EA az erőforrásainak nagyrészét az Ultimate Teamre fordítja, így nehéz elképzelni, hogy a játék többi része alaposan megváltozna. Mégis mire számíthatunk a FIFA20 kapcsán?

Sam Rivera, a játék egyik vezető fejlesztője elárulta, hogy ők igenis figyelnek és hallgatnak a rajongók visszajelzésére. Ezen túlmenően összeültek és átbeszélték mi az amivel bővíthetnék ezeket a játékmódokat.

"Az új tárgyalásnál látott átvezető animációk és a Bajnokok Ligája debütálása jól sikerült, szerették. Ettől függetlenül figyelünk és hallgatunk a közösségre. Mindig valami újat, valami nagyobbat akarnak a karrier és Pro Clubs módokban. Sokat beszélgettünk bent, hogy mivel tudnánk bővíteni, és milyen új dolgokat valósíthatnánk meg. Egyelőre a FIFA20-at illetően csak annyit mondhatok, hogy nem kell félni, ez a két játékmód benne lesz, és mivel tudjuk, egy nagyon szenvedélyes és elhivatott közösség a mienk, folyamatosan tárgyalunk arról mivel tudnánk bővíteni a játék ezen részeit."

A VOLTA utcai futball is tulajdonképpen ennek a következménye, ugyanis a közösség nyomására döntöttek úgy, hogy belepakolják az új részbe. Sokan szerették volna viszont látni a Street projektet magában a FIFA-ban. Nem árt szem előtt tartani, hogy július közepén bemutatják a FIFA20 gameplay újdonságait, de a roadmap szerint külön részt szentelnek a karrier és Pro Clubs módoknak is. Ez azt feltételezi, hogy némi extra tartalomra valóban számíthatunk, de egyelőre marad a várakozás.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!