PL klubokból épít FUT csapatot és mind a hússzal játszik a WL-ben!

PL klubokból épít FUT csapatot és mind a hússzal játszik a WL-ben!

Az első körben a Arsenal, Bournemouth, Brighton, Burnley, Cardiff City ötösét választotta, minimális sikerrel. A sok vereség azonban nem szegte kedvét és szombaton folytatja a tesztet.

Miután befutott az új FIFA20 trailer és további információkat kaptunk arról, hogy mire számíthatunk az új epizód kapcsán, sokan már valószínűleg nyaralnak vagy csak szimplán behajították a sarokba a FIFA19-et. Néha azért jó elővenni játszani és elütni az időt, sőt vannak olyanok, akik még további szórakozást látnak a programban.

Egy játékos most azt vette a fejébe, hogy a Premier League összes klubjából épít egy csapatot és így vág neki meccsről-meccsre a Weekend Leaguenek. Az első napon 5 együttes kezdőjét mutatta be, köztük az Arsenal, Bournemouth, Brighton, Burnley, Cardiff City. Nem zárta jól a pénteket, leírta ugyanis a végeredményeket is, nézzük szépen sorjában miként sikerült teljesítenie:

1. meccs: Arsenal

Ellenfelének olyan játékosai voltak, mint OP Blanc, OP Socrates, ST Bale, OP Cannavaro, Viera. A végeredmény: 0:3.

  • Torreira és Özil esetében gondolta, hogy nem lesznek a legjobb ötlet a kezdőbe pakolni őket, de minden várakozását alulmúlták, szinte nem tudott velük értelmesen passzolni. Habár volt néhány helyzete Aubával és Lacazettel, Donnarumma kivédte ezeket.

2. meccs: Bournemouth

Ellenfelének olyan játékosai voltak, mint T Son, RTTF Lingard, ST Martial, RTTF Alonso, TOTS Mane. A végeredmény: 2:1, hosszabbítás után. A gólszerzői: Stanislas 38' és King 98'.

  • Begovicnak 12 védése volt a mérkőzés alatt, elől pedig 3 lövésből 2 gólt született. Kellett hozzá némi szerencse is neki, főleg, mikor becserélte ellenfele Musat és Torrest, végül azonban őket is sikerült megállítani.

3. meccs: Brighton

Ellenfelének olyan játékosai voltak, mint HL Zapata, TOTS Correa, IF Insigne. A végeredmény: 1:5. Propperrel a 89. percben szépített.

  • A nagyon lassú és körülményes védelem, valamint középpálya eléggé megnehezítette a dolgát, igazából átrohantak rajta és nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, még akkor sem, ha Jahanbaksh and Izquierdo játéka bejött neki.

4. meccs: Burnley

Ellenfelének olyan játékosai voltak, mint Aguero, OP Petit, Futties Coman, HL Pepe. A végeredmény: 1:3. Vydra volt az egyetlen találat szerzője.

  • A két szélsőhátvédje az öltözőben hagyta a sebességét, ez pedig nagy különbséget jelentett. A pálya két szélén Pepe és a Coman szétszedte a védelmét. Elől Wood legalább 4 nagyobb helyzetet puskázott el, de ebbe kénytelen volt beletörődni.

5. meccs: Cardiff City

Ellenfelének olyan játékosai voltak, mint OP Pires, FB Firmino, TOTS Silva. A végeredmény: 1:2. Reid lőtte a gólját.

  • Összességében azt mondta, hogy nem egy rossz csapat ez, sokkal jobb a kezdő, mint a Burnley esetében. CB Bamba neki az egyik legjobb védőnek számít a legolcsóbbak közül. Egyedül állított meg vele 6 kontratámadást, bevált. Ráadásul ez a találkozó volt a legszorosabb, a 89. percben kapott fejesgóllal dőlt el csak.

A képre kattintva tekinthetitek meg a kezdőkről készült galériát - a sorrend Arsenal, Bournemouth, Brighton, Burnley, Cardiff City:

A 20 meccsből ötöt letudott ezzel, de folytatja tovább a kalandját a mai nap folyamán. A mérlege 1 győzelem és 4 vereség, 15 kapott és 5 lőtt góllal. Ti melyik PL csapatból építenének legszívesebben saját csapatot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!