Végre nem csak az ellenfelet, de egész csapatunkat némíthatjuk egy kattintással

Végre nem csak az ellenfelet, de egész csapatunkat némíthatjuk egy kattintással

Többé már nem kell újra némítani mindenkit.

A 9.14-es frissítés valószínűleg már mindenkinek a könyökén jön ki, kinek a hibák, kinek a sok újdonság miatt, de ennyi változtatás mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. A balance módosítások persze nem örül mindenki felhőtlenül, hisz néhányan arra panaszkodnak, hogy túl sok hősön változtattak, ami a minőség rovására ment, emellett pedig Aatroxot is kiherélték, ami nem csak a maineknek, de másoknak sem tetszik. Ettől függetlenül rengeteg pozitív változás is történt, legyen az a TFT ranked, Yuumi és Lux gyengítése, az új Death Recap (ami még egy kicsit bugos, de lássuk be erre mindenki számított -a szerk.) vagy éppen ezen cikk anyaga, az új beállítás, amivel mostantól egy kattintással addig némíthatjuk a csapatunk beszélgetését, ameddig csak akarjuk.

A Riot hivatalos közleményében az alábbit olvashatjuk:

"Új lehetőséggel bővítettük a Beállítások>Felület>Csevegés beállításait, amellyel mostantól elnémíthatjátok a szövetségesek csevegését. A már meglévő „[Összes] csevegés megjelenítése” mellett elérhető egy „[Szövetséges] csevegés megjelenítése” jelölőnégyzet is. Alapértelmezés szerint mindkettő be lesz jelölve, de a játékosok mostantól dönthetnek úgy, hogy az ellenfelek és a csapattársak csevegésének elnémításához törlik az egyes jelöléseket. Ha mindkettőnél törlik a jelölést, attól még a meccs előtti és utáni csevegést nem némítják el. Mivel azonban elég sok erre vonatkozó kérés érkezett, így a jövőben ennek a lehetőségét is fontolóra vesszük."

Ahogy láthatjátok egyelőre a pick fázis és a meccs utáni lobby beszélgetését nem némíthatjuk, de a jövőben lehet, hogy ezen is változtatnak. Persze ez komoly problémákat vethet fel a rengeteg megoldás mellett, hisz a toxikusság valamennyire csökkenhet, de a játékon belüli kommunikáció kulcsfontosságú a mérkőzéseken, ha pedig a csapat sehogy sem tudja elérni egy játékosát az borzasztó frusztráló tud lenni. Ettől függetlenül biztosak vagyunk abban, hogy a Riot figyelemmel követi majd a beállítás sikerességét, ha pedig túl sok negatív kritikát kap, akkor hamar kikerül onnan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!