Hirdetés

Megjelenhetnek a személyes Frontline tartalékok

Scheff | 19/07/20 09:27
Cikk mentése

A Wargaming épp a Frontline módra létrehozott személyes tartalékokkal kísérletezik.

Hirdetés

A jelenleg is futó teszt szerveren a Wargaming épp azt teszteli, hogy mivel dobhatnák fel az egyre több játékos által kritizált Frontline játékmódot. A fejlesztők azt eszelték ki, hogy a személyes tartalékok közé beiktatnak egy újat, ami a jelenlegiekkel ellentétben a Frontline játékmódban szerezhető pontokhoz ad bónuszt.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Frontline személyes tartalék +100%-os bónuszt biztosít a Frontline tapasztalatra, azaz míg idáig például generálisként 1.200 pontot kaptál, addig az aktív bónusszal 2.400 kapnál. Ezeket a személyes tartalékokat random csatákból lehet majd szerezni, és egy-egy bónusz a Frontline mérkőzések hosszát tekintve 2-3 csatára lesz elegendő.

Nem biztos, hogy az 1.6-ban megjelennek

Bár a teszt szerveren próbálgatják, de még közel sem biztos, hogy az új személyes tartalékok a következő frissítésben meg is jelennek. Ugyanakkor önmagában a tény, hogy ilyesmin gondolkozik a Wargaming, beismerése annak, hogy a játékmód haladási rendszerét kissé elszúrták. Ha jobban belegondolunk, akkor pedig felmerül az a kérdés, hogy vajon igazságos-e behozni ezeket a tartalékokat az utolsó epizódokra?

Te örülnél a személyes Frontline tartalékok megjelenésének?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Kallai84 4 hónapja
  Ez a legszebb a wg-ben pontosan tudja mi a hiba ,de nem azzal foglalkozik ,hiszen akkor belátnák ezt el ku..., helyette bedob valami mást mondván jobb lesz persze ritka eset hogy sikerül.
  0 0 Válasz
 • gaspizoli 4 hónapja
  Megint csak az unicumokat támogatják ezért utálom ezt. Egy gyengébb játékosnak esélye sincs itt tankot szerezni csak ha éjjel-nappal játszik.
  0 0 Válasz
  • ProNodux 4 hónapja gaspizoli
   Való igaz.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?