Megjelenhetnek a személyes Frontline tartalékok

A Wargaming épp a Frontline módra létrehozott személyes tartalékokkal kísérletezik.

A jelenleg is futó teszt szerveren a Wargaming épp azt teszteli, hogy mivel dobhatnák fel az egyre több játékos által kritizált Frontline játékmódot. A fejlesztők azt eszelték ki, hogy a személyes tartalékok közé beiktatnak egy újat, ami a jelenlegiekkel ellentétben a Frontline játékmódban szerezhető pontokhoz ad bónuszt.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Frontline személyes tartalék +100%-os bónuszt biztosít a Frontline tapasztalatra, azaz míg idáig például generálisként 1.200 pontot kaptál, addig az aktív bónusszal 2.400 kapnál. Ezeket a személyes tartalékokat random csatákból lehet majd szerezni, és egy-egy bónusz a Frontline mérkőzések hosszát tekintve 2-3 csatára lesz elegendő.

Nem biztos, hogy az 1.6-ban megjelennek

Bár a teszt szerveren próbálgatják, de még közel sem biztos, hogy az új személyes tartalékok a következő frissítésben meg is jelennek. Ugyanakkor önmagában a tény, hogy ilyesmin gondolkozik a Wargaming, beismerése annak, hogy a játékmód haladási rendszerét kissé elszúrták. Ha jobban belegondolunk, akkor pedig felmerül az a kérdés, hogy vajon igazságos-e behozni ezeket a tartalékokat az utolsó epizódokra?

Te örülnél a személyes Frontline tartalékok megjelenésének?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.