Történelmi mélypont - Fennállása óta most először nem játszik majd Majorön a fnatic!

Történelmi mélypont - Fennállása óta most először nem játszik majd Majorön a fnatic!

A mousesports csapata viszont újra a legjobbak között bizonyíthat majd.

Végéhez közeledik a StarLadder Major európai Minor tornája, a két biztos továbbjutót már ismerjük, a CR4ZY és a North mai mérkőzésének győztese pedig kap majd egy utolsó lehetőséget, hiszen a Minor Rájátszásból további három csapat jut majd ki a Majorre. A legendás fnatic viszont már ebben sem bízhat, most először nem jutottak ki a Majorre a svédek.

Idén Katowicében minden idők legrosszabb Majorön elért eredményüket produkálták azzal, hogy mindössze egy győzelemmel a 20-22. helyen estek ki a versenyből, most viszont még lejjebb csúszott a csapat. A StarLadder Major európai Minorjának zárt selejtezőjére meghívást kaptak, kezdetben egész jónak is tűnt a csapat, többen is továbbjutóként számoltak velük. A tegnap elszenvedett CR4ZY elleni vereség azonban az utolsó szög volt a koporsóba, hat év után, a fnatic fennállása óta most először nem jutott ki a csapat a Majorre.

"Kiestünk. Amúgy kell egy kis szünet, elszakadva ettől az élettől. Túl sok feszültség volt már az elmúlt hónapokban. Köszönöm mindenkinek a támogatást."

Nem csak KRiMZ, JW is borzasztóan elkeseredett, az eddigi összes Majorön ott volt, legtöbbször az élmezőnyben, most viszont fél év leforgása alatt már a Minorról sem jutottak tovább. Ezzel már csak egy legény van talpon a vidéken, egyedül a Na'Vi mondhatja el magáról, hogy fennállása óta az összes Major tornán ott voltak.

"Életemben most először hagyom ki a Majort. Ideje kicsit leülni és alaposan átgondolni a dolgokat. Köszönöm a támogatást."

Az érme másik oldalán viszont ott a mousesports, akik Katowicébe nem jutottak ki, most viszont az új, karrigan-féle csapattal magabiztosan meneteltek végig a Minoron és már biztosan ott lesznek Berlinben. A 24 éves, háromszoros Major győztes JW nem, de a 17 éves fiatal tehetség, frozen játszik majd a Majorön. Ezek után kétségünk sem lehet afelől, hogy megérkezett a profi CS:GO új generációja.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!