Középfölde még Minecraftban is gyönyörű!

Középfölde még Minecraftban is gyönyörű!

Váratlan utazásra invitál titeket a Minecraft Középfölde szervere. 

Minden idők talán leginkább megosztó játéka a Minecraft, tény, hogy moddolhatóságának köszönhetően sok mindent láttuk már, nem feltétlen pozitív értelemben. Vannak viszont olyan projektek is, amik már-már művészi szintre emelik a Minecraft világát, és arról sem feledkezhetünk meg, hogy egyes országokban az oktatásban is fontos szerepet játszik a program.

Tolkien fantasztikusan megálmodott világa, Középfölde mindig is gyönyörű volt, legyen szó akár a könyvek lapjairól, akár a filmek képkockáiról. A különböző The Lord of the Rings játékokról inkább ne beszéljünk szerintem. Mostantól akár Minecraftban is bejárhatjuk a legnevezetesebb helyszíneket. áthajózhatunk Argonath-on, lemerészkedhetünk Móri sötét tárnáiba, vagy akár a Fehér Várost bejárhatjuk. 

Kilenc hosszú év kellett ehhez a munkához, de gondolom a készítők is elégedettek a végeredménnyel. Elképesztő részletességgel épülnek fel a helyszínek, amiket akár ti is bejárhattok a Minecrafton belül. A szerver hivatalos honlapján minden szükséges információt megtaláltok, ahhoz, hogy csatlakozni tudjatok a Minecraft Middle Earth szerverre.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!