Ölelgess Legend párnát és feszíts Cupcake Leggingsben: megérkezett a Blizzard hátlapos kollekciója!

Meg kell hagyni, ezek az új hátlapos cuccok elég jól sikerültek!

Pontosan tudja a Blizzard csapata is, hogy mi kell a Hearthstone rajongóknak. Sajnos Ben Brode nevetését nem tudják már visszahozni, de a nagyon aranyos és még mindig kiváló minőségű cinematic videóik, a kötelező cringe elemekkel teleszőtt kiegészítős anyagok mellett a Blizzard Gear boltot sem hagyják üresen. Nemrég megérkezett a legújabb nagy dobásuk, ami minden HS játékosnak felkeltheti a kíváncsiságát, ugyanis a hátlapok köré rakták össze az új cuccokat. Itt a Card Back Collection, azaz Hátlapos Gyűjtemény!

Hearthstone Cupcake Leggings

Csapjunk bele a közepébe. Itt a sütis leggings, amit bárki felhúzhat, ha meg szeretné mutatni az egész világnak, hogy ő valódi HS rajongó. A 80 % poliészterből készült ruhadarabot XS-estől egészen 2XL-esig gyártják a szalagon, így mindenki megtalálhatja a saját méretét. Nem keveset kérnek ezért az exkluzív darabért, ugyanis most akciósan 38,5 dollárért, azaz 11 140 forintért kínálják a Blizzard Gear boltban. Cserében egy különleges "kulináris élményben" lehet része mindenkinek, aki felhúzza a fenti darabot.

Hearthstone Card Back Notebook

Ki ne szeretné egy hátlapos jegyzetfüzetben vezetni azt, hogy mennyit költött már mesekártyákra? A legnagyobb HS rajongók kizárólag a fenti notebook oldalaira vésik fel, hogy milyen lapokat játszott ki az ellenfél, vagy épp azt, hogy megvan-e a lethal. Kívül belül nagyon jól néz ki a 14,3 cm X 20,6 cm-es könyvecske, amit még az öltönyös tárgyalásokon is bátran elő lehet húzni, ugyanis garantáltan kivívjuk vele a partnerek tiszteletét. Ezért a különleges mintájú jegyzettömbért 10 dollárt, nagyjából 3000 forintot kérnek a forgalmazók.

A leggings és a notebook mellett további menő hátlapos cuccokkal jött ki a Blizzard, mint a puzzle, a törülköző, vagy az egérpad. Ezeket megtekinthetitek, ha az alábbi Legend hátlapos párnára, vagy ide kattintotok!

Nektek melyik hátlapos cucc jön be a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!